Bedrijfstuin

Zorg dat de buitenkant van uw bedrijf net zo straalt als de binnenkant en richt een maatwerk kantoortuin in. Abrahams Hoveniers verzorgt een bedrijfstuin die qua uitstraling perfect aansluit bij de identiteit van de onderneming en uw professionele imago versterkt. Daarnaast houden we uiteraard rekening met praktische zaken als parkeergelegenheid.

Uit die betonnen jungle

Geef uw bedrijf een groen imago en klim uit de betonnen jungle. Een mooie bedrijfstuin is een visitekaartje voor het bedrijf. Het is immers het eerste dat de klant ziet. Zeker op grijze bedrijventerreinen valt u daardoor meteen op. Onze hoveniers komen dan ook eerst graag langs voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar uw wensen, inspireren met voorbeelden en meten alvast wat zaken in. Hieruit volgt ons tuinontwerp.

Geef uw medewerkers een fijn rustmoment

Een kopje koffie of een lekker broodje eten in een groene omgeving werkt stressverlagend en geeft uw personeel de kans om de benen even te strekken.

Samenwerken met andere partijen

Uw bedrijfstuin moet natuurlijk perfect aansluiten bij de rest van het kantoorpand. Abrahams Hoveniers werkt voor een optimaal resultaat daarom regelmatig samen met architecten en bouwmanagementbedrijven. Bekijk bijvoorbeeld de tuin die wij in samenwerking met Hooper Architects en Vogels Bouwmanagement realiseerden voor Vollenhoven Olie.

Altijd vanuit praktisch oogpunt

Voor veel organisaties heeft de tuin in de eerste plaats een praktische functie. Bij het ontwerpen van bedrijfstuinen houden wij uiteraard rekening met zaken als laad- en losplekken en genoeg parkeergelegenheid. Door te zorgen voor een goede drainage heeft u bovendien voortaan geen last meer van een ondergelopen terrein. Dat is op menig industrieterrein in Nederland een groot voordeel.

Onderhoud van een bedrijfstuin

Elke tuin heeft na verloop van tijd onderhoud nodig. Ook hiervoor kunt u onze ervaren hoveniers inschakelen. Dat geldt voor periodiek onderhoud, maar ook als u eens een spoedklus heeft voor uw bedrijfstuin.


Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief met oneindig veel tuininspiratie!
Abrahams hoveniers | tuincentrum
Meer
Copyright © janabrahams.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites