Laat uw bomen snoeien door Wout Abrahams: de specialist van Abrahams Hoveniers

Bomen snoeien is knap staaltje werk dat lang niet voor iedereen is weggelegd. Het afzagen van kleine takken valt nog wel in het vakgebied van de gemiddelde tuinliefhebber, maar het kappen van een grote boom brengt grote risico’s met zich mee. Zo kan de tak verkeerd neervallen en de omgeving beschadigen. De ervaren Wout Abrahams rondde al diverse trainingen en opleidingen af op het gebied van bomen snoeien. Onlangs verbreedde hij zijn kennis met een vierdaagse klimcursus.

(meer…)

Tips van Abrahams Hoveniers voor de biologische bestrijding van slakken, mollen, luizen en rupsen

Uw bloemen en planten staan prachtig in bloei, maar na enige tijd verschijnen er vlekken op de bladeren en zijn delen van planten volledig aangevreten. De oorzaak: ongewenste bezoekers in uw tuin. Het is zaak deze dieren zo snel mogelijk uit uw tuin te verwijderen. Het liefst op een manier die niet schadelijk is voor u en de natuur. Abrahams Hoveniers weet raad en geeft tips voor de biologische bestrijding van slakken, rupsen, luizen en mollen.

(meer…)

Vacature voor een vakbekwaam hovenier

 

 

(meer…)

Maak uw jonge tuin zomerklaar met deze handige tips

U heeft vlak voor de warme zomermaanden een tuin laten aanleggen, waar u nu volop van geniet. Maar waar u juist gelukkig wordt van de vele zonuren, krijgt de jonge begroeiing bij hoge temperaturen en weinig neerslag een hoop te verduren. Met deze tips maakt u een jonge tuin zomerklaar en voorkomt u dat de hete en droge maanden funest worden voor uw vatbare tuin. (meer…)

Guus en Wout Abrahams kruipen door de modder namens Abrahams Hoveniers

Komt dat zien! Zondag 2 juli vertegenwoordigen Guus (21) en Wout (20) Abrahams ons bedrijf tijdens de EDN-Blubberrun in Haghorst. Zij zitten die dag niet alleen met hun handen, maar met hun hele lijf in de grond en blubber. Abrahams Hoveniers sponsort de obstakelrace en het team van Guus en Wout Abrahams hoopt dit jaar wederom in de prijzen te vallen. Maak kennis met de twee zoons van Jan Abrahams.

(meer…)

Vacature voor een planner/organisator

(meer…)

Inspiratie voor een kindvriendelijke tuin

Kindvriendelijkheid en een sfeervolle tuin gaan goed samen. Denk aan subtiele afwerking van speeltoestellen, zodat ze niet veranderen in ongewenste blikvangers. Kale plekken op het gazon zijn verleden tijd wanneer met kunstgras. In dit blog leest u hoe Abrahams Hoveniers een kindvriendelijke tuin voor u realiseert waaraan niet alleen de kinderen, maar ook u plezier beleeft.

(meer…)

Na achttien jaar geeft Yvon het stokje door aan Hans

Achttien jaar lang was Yvon van der Vliet een van de vaste gezichten van Abrahams Hoveniers. Vanaf eind februari gaat ze een nieuwe uitdaging aan bij zorgboerderij De Laarhoeve in Diessen. Met mooie herinneringen aan haar tijd bij Abrahams in gedachte,  geeft zij het stokje door aan Hans van Heijst. Een terugblik èn een vooruitblik op hun looptijd bij Abrahams Hoveniers.

(meer…)

Tuinverlichting aanleggen voor een prachtige uitstraling

Slim geplaatste lichtpunten betrekken uw buitenruimte bij de binnenruimte. Bij het aanleggen van tuinverlichting richt Abrahams Hoveniers zowel het sfeer- als het functionele licht zo in dat u jaarrond van uw tuin geniet. Wij creëren prachtige zichtlijnen en zorgen dat uw tuin zich ook in het donker van zijn beste kant laat zien. Wanneer u ‘s avonds binnenshuis op uw gemak een boekje leest, is de tuin bij elke blik naar buiten prachtig belicht.

(meer…)

Elke dag genieten van de moderne stadstuin met zwemvijver

Mart en Natasja van den Broek genieten nog dagelijks van de moderne stadstuin met zwemvijver, aangelegd door Abrahams Hoveniers. “Elk seizoen geeft de tuin een ander eigen karakter. Dat maakt het zo prachtig”, vertelt Natasja, trotse eigenaar van de prijswinnende tuin. “Tijdens hoogzomer is altijd verkoeling te vinden en in de winter is er ook een warme plek. Niets is ze ontgaan.”

(meer…)