Alles dat u moet weten over sedummatten

Sedummatten zijn de perfecte manier om een grijze omgeving te vergroenen. Daarnaast verlengen ze de levensduur van uw dak en isoleren ze uw huis. Met de voorgekweekte sedummat van Abrahams Hoveniers heeft u in een mum van tijd een groen dak. Let op de volgende punten.

(meer…)

Vacature voor een vakbekwaam hovenier

Ben jij een vakbekwaam hovenier en lijkt het je leuk om het Abrahams Hoveniers team te versterken? Bekijk de vacature……

 

(meer…)

Wanneer u bomen moet planten

Nu de zomer op zijn retour is, maar de bomen nog vol blad staan is het ideale moment aangebroken om te gaan ‘boomshoppen’. Het najaar – wanneer de grond nog warm is – is namelijk de beste periode om bomen te planten. Het plantseizoen start zodra de bomen hun bladeren laten vallen. Snel op pad om een mooi exemplaar uit te kiezen, dus!

(meer…)

Volop inspiratie bij de Hemels Wonen beurs

Nieuwe ideeën op het gebied van tuinen, wonen, architectuur en styling moet u niet alleen zien, die moet u voelen. Abrahams Hoveniers staat daarom ook dit jaar weer op het ‘Inspire your home’-event van Hemels Wonen om u te inspireren met diverse mogelijkheden op het gebied van tuinen. Bezoek onze stand en laat u verbazen door het ruime aanbod in tuinen.

(meer…)

Personeel gezocht Tuincentrum

Wij zoeken gemotiveerde scholieren/studenten om ons tuincentrumteam te versterken in de weekenden en in onze piekperiodes: voorjaar, najaar en rond de kerstperiode.
Ben je beschikbaar op zaterdagen?
Kun je in vakantieperiodes, in het voorjaar, najaar en in december extra werken?
Dan is dit een leuke bijbaan voor jou!

(meer…)

Wat te doen tegen de buxusrups: 3 tips

Juist nu we de barbecue aanzetten of op een ligbed genieten in de achtertuin komen er groengele, langwerpige beesten tevoorschijn. De buxusrups is weer gesignaleerd. Het lijkt alsof ze uit het niets op komen rukken. Afgeknaagde bladeren en kale takken zijn het gevolg van deze ongewenste bezoeker. Lees Hans’ drie tips en maak korte metten met deze kleine slopers. (meer…)

Een kleurrijke border betekent een spektakel in uw tuin

Waar de laatste jaren vooral strakke tuinen werden aangelegd met maximaal twee soorten beplanting, zijn kleurrijke borders het weer helemaal in 2018. De zachte pasteltinten van de lavendel en hortensia vervangen we door bloemen in spetterende kleuren voor een tuin die weelderig in bloei staat. Abrahams Hoveniers helpt u graag met een tuin vol rijke beplanting. (meer…)

Abrahams steunt Ronald McDonald Huis Tilburg

In het Ronald McDonald Huis in Tilburg kunnen families van kinderen die zijn opgenomen in het ziekenhuis terecht. Zo komen ze even tot rust en kunnen ze dichtbij hun kind zijn. Abrahams Hoveniers geeft de ouders graag een steuntje in de rug en staat het goede doel bij. Wanneer de aangrenzende tuin aan onderhoud toe is, verzorgt het hoveniersbedrijf de benodigdheden. (meer…)

Een tuindesign voor de nieuwe kloostertuin van de Franciscanessen in Breda

Voor de zusters van klooster Maria Mater Dei ontwierp Abrahams Hoveniers een tuindesign voor hun nieuwe onderkomen. Een uitdagend project volgens Vincent de Haas, directeur van het klooster: “Het is zeker zo groot als een half voetbalveld en er was in geen jaren meer iets aan gedaan.” En de boel moest niet alleen opgeknapt worden, we hielden ook rekening met de specifieke wensen van de zusters.

(meer…)

Personeel gezocht

Heb jij op zaterdag tijd of wil je na je examens wat centen bijverdienen en lijkt het je leuk om het Abrahams Hoveniers team te versterken? Bekijk de vacature……

 

(meer…)