Guus en Wout Abrahams kruipen door de modder namens Abrahams Hoveniers

Komt dat zien! Zondag 2 juli vertegenwoordigen Guus (21) en Wout (20) Abrahams ons bedrijf tijdens de EDN-Blubberrun in Haghorst. Zij zitten die dag niet alleen met hun handen, maar met hun hele lijf in de grond en blubber. Abrahams Hoveniers sponsort de obstakelrace en het team van Guus en Wout Abrahams hoopt dit jaar wederom in de prijzen te vallen. Maak kennis met de twee zoons van Jan Abrahams.

(meer…)

Vacature voor een planner/organisator

(meer…)

Inspiratie voor een kindvriendelijke tuin

Kindvriendelijkheid en een sfeervolle tuin gaan goed samen. Denk aan subtiele afwerking van speeltoestellen, zodat ze niet veranderen in ongewenste blikvangers. Kale plekken op het gazon zijn verleden tijd wanneer met kunstgras. In dit blog leest u hoe Abrahams Hoveniers een kindvriendelijke tuin voor u realiseert waaraan niet alleen de kinderen, maar ook u plezier beleeft.

(meer…)

Na achttien jaar geeft Yvon het stokje door aan Hans

Achttien jaar lang was Yvon van der Vliet een van de vaste gezichten van Abrahams Hoveniers. Vanaf eind februari gaat ze een nieuwe uitdaging aan bij zorgboerderij De Laarhoeve in Diessen. Met mooie herinneringen aan haar tijd bij Abrahams in gedachte,  geeft zij het stokje door aan Hans van Heijst. Een terugblik èn een vooruitblik op hun looptijd bij Abrahams Hoveniers.

(meer…)

Tuinverlichting aanleggen voor een prachtige uitstraling

Slim geplaatste lichtpunten betrekken uw buitenruimte bij de binnenruimte. Bij het aanleggen van tuinverlichting richt Abrahams Hoveniers zowel het sfeer- als het functionele licht zo in dat u jaarrond van uw tuin geniet. Wij creëren prachtige zichtlijnen en zorgen dat uw tuin zich ook in het donker van zijn beste kant laat zien. Wanneer u ‘s avonds binnenshuis op uw gemak een boekje leest, is de tuin bij elke blik naar buiten prachtig belicht.

(meer…)

Elke dag genieten van de moderne stadstuin met zwemvijver

Mart en Natasja van den Broek genieten nog dagelijks van de moderne stadstuin met zwemvijver, aangelegd door Abrahams Hoveniers. “Elk seizoen geeft de tuin een ander eigen karakter. Dat maakt het zo prachtig”, vertelt Natasja, trotse eigenaar van de prijswinnende tuin. “Tijdens hoogzomer is altijd verkoeling te vinden en in de winter is er ook een warme plek. Niets is ze ontgaan.”

(meer…)

Een verrassend en passend tuindesign voor de winnaars van onze actie

Nisrin en Lars Vossebrecker wonnen met onze winactie een op maat gemaakt tuindesign dat volledig aansluit op hun wensen. Zij gaven een wel heel originele twist aan onze slogan. ‘Ik heb een tuinontwerp nodig, omdat ik niet thuis ben in tuinen’ was de onbetwiste winnaar. Samen brachten we de specifieke wensen in kaart, waar onze tuinarchitecten vervolgens hun creatieve blik op los lieten.

(meer…)

Vergroen uw tuin en het milieu met een vegetatiedak

Een sedumdak geeft een extra dimensie aan uw tuin en huis. Naast visuele voordelen biedt het ook praktische baten. Een vegetatiedak verhoogt de levensduur van de dakbedekking en werkt sterk isolerend. Hiermee is het sedumdak in soms al in acht jaar terugverdiend. Ontdek waarom een sedumdak perfect op uw huis of gebouw past.

(meer…)

Het ideale lijnenspel met de tuinontwerp voorbeelden van Abrahams Hoveniers

Een mooi aangelegde tuin bestaat uit de juiste basisvormen. Hierdoor ontstaan er grenslijnen, bijvoorbeeld tussen het gazon en de vijver. Een strak lijnenspel met materialen als beton en zink geeft een tuin en moderne look. Voorbeelden van tuinontwerpen met een klassieke vormgeving bevatten zichtlijnen die ontstaan door bijvoorbeeld beplanting. Ontdek de verschillende tuinontwerp voorbeelden met hun eigen lijnenspel. (meer…)

Natuurgras of kunstgras voor uw tuin: de voor- en nadelen

Een gazon dient als rustpunt in uw tuin. Het is een plek om te ontspannen of waar de kinderen spelen. Bij de aanleg van een nieuwe tuin heeft u de keuze tussen natuurgras of kunstgras. Nadat we vorige week de in’s en out’s van echt gras behandelden, is het deze week de beurt aan kunstgras. U leert hier alle voor- en nadelen van kunstgras voor uw tuin.

(meer…)