Hemels wonen

Bezoek ons op de Hemels Wonen beurs in Eersel

Op de Hemels Wonen beurs in Eersel vindt u alle wooninspiratie onder één dak. Abrahams Hovenier is op de zesde editie van dit evenement op 17 en 18 september van de partij met onuitputtelijk veel tuininspiratie. Komt u ook langs? 

Alles voor uw huis

Wie gaat verbouwen of binnenkort een nieuwbouwwoning betrekt, doet maximale inspiratie op tijdens Hemels Wonen Lifestyle Dagen. Specialisten op alle gebieden zijn aanwezig. Graveka helpt u de juiste haard te kiezen, kurken wand- of vloerbekleding daar helpt Puurkurk bij en over meubelstoffering weet Atelier64 alles te vertellen. Voor een complete verbouwing heeft u echter wel wat meer informatie nodig: van plafonds, keukens, stucwerk tot verlichting, op Hemels Wonen staan specialisten op ieder vlak voor u klaar. Zo ook Abrahams Hoveniers. Want na een complete verbouwing is een schitterende tuin de kers op de taart.

Hemels Wonen Huys

De experts van 15 verschillende bedrijven met diverse specialiteiten staan van 10 uur ’s ochtends tot 17:30 uur ’s middags klaar om u te helpen met al uw vraagstukken. U kunt vanzelfsprekend bij ons terecht voor alle informatie over de tuin. Klop aan voor een prachtige groene tuin en loop een deur verder om een buitenkachel te scoren bij Graveka diessen. Maak uw tuin vervolgens aan de overkant van de gang af met prachtige houten accessoires van Ruw-Meubelen.

Strak in de planning

Abrahams Hoveniers is het gewend om samen te werken met professionals op verschillende gebieden. Wij werken regelmatig in overleg met aannemers en passen ons daarbij aan op de planning van de complete verbouwing. Dit betekent in de meeste gevallen dat wij het tuinontwerp aanleveren bij de start van het project zodat hier rekening mee gehouden kan worden. De daadwerkelijke tuinaanleg vindt in de regel aan het einde van het complete verbouwingstraject plaats. Omdat wij de partners van Hemels Wonen kennen, lopen eventuele samenwerkingen altijd voorspoedig.