Beregening

De afgelopen zomers waren ongekend droog en warm. Het klimaat is aan het veranderen.  Voor de beplanting en het gazon is het van groot belang dat ze op de juiste momenten van de goede hoeveelheid water worden voorzien. Door het aanleggen van beregening zorgt u voor goede groei van planten en gazon.

Water geven in uw tuin kan bestaan uit een enkel tappunt op de waterleiding waar een sproeier op aan te sluiten is, of een compleet beregeningsplan met een grondwaterput en besturingscomputer die rekening houdt met de actuele weersvoorspellingen. Een juiste beregeningsinstallatie zorgt voor jarenlang onbezorgd genieten van een mooie tuin. Daarnaast bespaart het een hoop moeite, tijd en niet te vergeten kostbaar water.

Beregeningsplan maken

Abrahams Hoveniers maakt graag voor u een beregeningsplan op maat. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u een tekening aan te leveren van uw tuin. Belangrijk is dat deze tekening voldoet aan de volgende aspecten:

  • De afmetingen van uw tuin, op schaal;
  • Duidelijke weergave van uw huis, paden, schuur, terras of vijver;
  • Soort beplanting en de hoogte (bomen, beplanting en gazon);
  • Eventuele hoogteverschillen in uw tuin;
  • Ligging tuin t.o.v. de zon en schaduwzijdes;
  • Geef aan waar een eventuele watertoevoer zich bevindt.

Beregening aanleggen

Bij Abrahams Hoveniers kunt u terecht voor diverse oplossingen op het gebied van beregening. Wij verzorgen de complete installatie van de beregening ook. Gaat u de hele tuin op de schop gooien dan kan het aanleggen van een beregeningsplan gelijktijdig, maar dit kan ook bij een bestaande tuin.

Neem vrijblijvend contact op met Abrahams Hoveniers voor advies en/of een compleet beregeningsplan op maat.

Copyright © janabrahams.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites