goede-doel-fietsen

Fietsen voor het goede doel

Onze eigen Harm en Jasper klimmen op 20 april 2019 op hun mountainbike tijdens de Vrijthof-Vrijthof bike challenge. Offroad fietsen meer dan 500 deelnemers voor het goede doel van het Vrijthof in Maastricht tot het Vrijthof in Hilvarenbeek. De 150 kilometer lange route is voor 85 procent onverhard. Een flinke uitdaging dus. Steun hen met een donatie en help geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Met frisse moed

Hoewel Harm en Jasper zelf recent niemand verloren aan kanker, zien ze de gevolgen van de ziekte overal om hen heen. Zelf doneerden ze al vijftig euro inschrijfgeld. Nu is het aan u om dit bedrag te verhogen. Harm: “De fietstocht wordt door enkele mensen van onze fietsclub georganiseerd die zelf te maken hadden met een verlies. Met team Baars Bikers willen we nu ons steentje bijdragen in de strijd tegen kanker.”

Doneer voor Harm

Naar de donatiepagina

Doneer voor Jasper

Naar de donatiepagina

Een podium voor de strijd tegen kanker

“Wij zijn geen podiumrijders, maar fietsen voor dit goede doel voelt goed”, vertelt Jasper. “Het afgelopen jaar zagen we van dichtbij wat voor slopend effect deze ziekte heeft. Een teamgenoot verloor bijvoorbeeld nog zijn schoonzus. Zij was van onze leeftijd. Dat komt dan wel even binnen. Doneer dus vooral. Elke euro die we binnenhalen is mooi meegenomen.”