Volop inspiratie bij de Hemels Wonen beurs

Nieuwe ideeën op het gebied van tuinen, wonen, architectuur en styling moet u niet alleen zien, die moet u voelen. Abrahams Hoveniers staat daarom ook dit jaar weer op het ‘Inspire your home’-event van Hemels Wonen om u te inspireren met diverse mogelijkheden op het gebied van tuinen. Bezoek onze stand en laat u verbazen door het ruime aanbod in tuinen.

Blok 28, 29 en 30 september in uw agenda

Het industriële TechniekHuys in Veldhoven is dit jaar van 28 tot en met 30 september het toneel van het Hemels Wonen evenement. Een bijzondere belevingscentrum waar u op laagdrempelige wijze kennis maakt met de exposanten van Inspire Your Home. Abrahams Hoveniers vindt u op de begane grond op het architectenplein, bij stand A1. Laat u verbazen door onze verrassende tuinontwerpen en frisse ideeën en krijg een totaalbeleving van wat wij met uw tuin zouden kunnen doen.

Zo laat mag u naar binnen:

Vrijdag 28 september: VIP-night van 18:00 tot 21:00 uur

Zaterdag 29 september: 12:00 tot 17:00 uur

Zondag 30 september: 10:00 tot 17:00 uur

Zij staan u te woord tijdens de Hemels Wonen beurs

Adviseren, ontwerpen en realiseren: dat is onze passie. Tijdens de Hemels Wonen beurs staan onze experts Evelien Romme, Harm van Overbeek en Jasper Klessens klaar om u te inspireren met tuinideeën op maat. Een prachtige zwemvijver of kunstgras waar u nooit meer naar om hoeft te kijken: wij helpen u verder van schets tot oplevering. Kom langs en win professioneel advies in van een van onze adviseurs.

Laat u verrassen door het aanbod van Hemels Wonen. Terwijl wij een eerste schets maken voor een prachtige tuin, shopt u aan de andere kant van de gang een prachtige buitenkachel met bijpassende tuinset.

Copyright © janabrahams.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites