Achtertuin met zwemvijver

Guus en Wout Abrahams kruipen door de modder namens Abrahams Hoveniers

Komt dat zien! Zondag 2 juli vertegenwoordigen Guus (21) en Wout (20) Abrahams ons bedrijf tijdens de EDN-Blubberrun in Haghorst. Zij zitten die dag niet alleen met hun handen, maar met hun hele lijf in de grond en blubber. Abrahams Hoveniers sponsort de obstakelrace en het team van Guus en Wout Abrahams hoopt dit jaar wederom in de prijzen te vallen. Maak kennis met de twee zoons van Jan Abrahams.

Op naar de overwinning

Het vijfkoppige team van Abrahams Hoveniers zette zijn technische inzicht deze keer niet in voor een prachtige tuin, maar bouwde een ingenieuze hindernis voor de Blubberrun. Uiteraard zullen de heren de obstakelrun vervolgens zelf proberen te trotseren, geheel in bijpassend Abrahamstenue. Guus zit vol goede moed: “Vorig jaar werden we derde van de in totaal vijftig teams, dus ik denk dat we dit jaar weer een goede kans maken.”

Maak kennis met ‘de zoons van’

De groene vingers zitten de broers in de genen. Wout Abrahams wist al van kleins af aan dat aan de slag wilde in de hovenierswereld. Als puber ging hij al elke zaterdag met zijn vader op pad om de tuinen te verzorgen. Na zijn mbo-opleiding was een baan als fulltime hovenier bij Abrahams Hoveniers dan ook een logische stap.

De andere broer vind het werk interessant, maar weet nog niet zeker of hij verder wil in het bedrijf van zijn ouders. Guus: “Ik studeer bedrijfseconomie aan de universiteit in Tilburg en weet nog niet honderd procent zeker of ik na mijn opleiding fulltime aan de slag ga bij Abrahams Hoveniers, maar tot nu toe is het fantastisch werk.”

“Iedereen kent elkaar, we zijn als het ware een grote vriendengroep die met elkaar werken. Abrahams Hoveniers is echt een gezellig Brabants familiebedrijf, wat het een fantastische werkplek maakt.” – Guus Abrahams

Een onderdeel van het bedrijf

Hoewel menig leeftijdsgenoot er niet aan moet denken om de hele dag met zijn ouders te werken, steken Guus en Wout maar al te graag de handen uit de mouwen in het familiebedrijf. De aanwezige vrienden en familie en hun betrokkenheid maken het naar eigen zeggen een fantastische werkplek. Guus: “Ik voel me daardoor echt een onderdeel van Abrahams Hoveniers.”

Wilt u een keer kennis maken met Guus en Wout Abrahams? Kom gerust langs voor een kopje koffie!