Hovenier Breda

Bent u toe aan een nieuwe indeling voor uw tuin? Onze hovenier in Breda verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw droomtuin. Abrahams Hoveniers staat voor krachtige eenvoud, heldere lijnen en originaliteit. Aan de hand van uw wensen en situatie ontwerpen wij een tuin die past bij de sfeer en harmonie die u zoekt. De aanleg verloopt vlekkeloos door onze professionele medewerkers die de juiste ervaring en kennis hebben voor iedere klus. Met een nieuwe tuin geniet u weer van het buitenleven. Spelen met de kinderen, ontspannen in een zwemvijver of eten onder een prieel? Wij leveren een onderhoudsvriendelijke tuin op die geschikt is voor uw gebruik.

Hoveniersbedrijf Breda

Wanneer u op zoek bent naar een hoveniersbedrijf in Breda dat uw droomtuin kan ontwerpen of aanleggen, bent u bij Abrahams Hoveniers aan het juiste adres. U schakelt ons ook in om onderhoud aan uw tuin te laten plegen. Wij kunnen uw tuin weer herstellen naar de originele staat, maar een volledige transformatie valt ook onder de mogelijkheden. Wij ontwerpen en leggen uw tuin aan naar uw wens. Onze tuinen zijn onderhoudsvriendelijk, want u wilt kunnen genieten van uw nieuwe tuin. Heeft u speciale wensen? Dan nemen wij die graag mee in het ontwerp, want wij gaan ver om uw droomtuin te realiseren.

Tuinontwerp: kennismaking en contact

Wanneer wij uw tuin ontwerpen, hebben wij uw inbreng nodig. Uw wensen en uw situatie zijn namelijk bepalend voor het ontwerp. Daarom beginnen wij het traject altijd eerst met een kennismakingsgesprek bij u thuis. Daar leren wij u en uw medebewoners kennen, zien wij in welke omgeving de tuin ligt en hoe verschillende omgevingsfactoren uw tuin kunnen beïnvloeden. Denk hierbij aan de ligging van uw tuin ten opzichte van de zon, hoe de tuinen van uw buren op uw tuin aansluiten en welke originele beplanting of gebouwen het waard zijn om te behouden. Na deze kennismaking werkt onze ontwerper een aantal schetsen uit waar u op kunt reageren. Gedurende onze samenwerking nemen we contact op bij iedere stap die we zetten. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij altijd naar uw mening vragen als we het ontwerp moeten wijzigen.

Een professionele aanleg van onze hovenier in Breda

Na het ontwerpen van uw tuin, gaan we aan de slag met de aanleg. Hiervoor gebruiken wij professionele gereedschappen en apparatuur, om een efficiënte en vakkundige aanleg te kunnen garanderen. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het aanleggen van tuinen met verschillende kenmerken, hierdoor kunnen zij snel en goed te werk gaan. U ondervindt dan ook zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden. Wij zorgen voor een onderhoudsvriendelijke aanleg, door bijvoorbeeld een worteldoek te plaatsen. Na de aanleg bespreken we samen het resultaat. Bent u ergens niet tevreden over? Dan pakken wij dat meteen op. Zo weten we zeker dat we een gelukkige tuineigenaar achterlaten wanneer we vertrekken.

Neem contact op met Abrahams Hoveniers

Heeft u een hovenier in Breda nodig? Abrahams Hoveniers staat voor u klaar met een klantvriendelijke benadering en kwalitatieve resultaten. Voor het onderhouden van uw bestaande tuin of het ontwerpen van een nieuwe tuin met waterpartijen of kunstgras heeft u met Abrahams het juiste hoveniersbedrijf gevonden. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en de mogelijkheden, of om een afspraak in te plannen voor ons kennismakingsgesprek.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl