Hovenier Den Bosch

Heeft u behoefte aan een nieuwe indeling voor uw tuin? Heeft u al iets in gedachte of bent u gewoon uitgekeken op het huidige ontwerp? Abrahams Hoveniers in Den Bosch verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw droomtuin. Wij bespreken uw situatie en wensen en nemen dit als basis om een tuin te ontwerpen die past bij de sfeer en harmonie die u zoekt. Met onze ervaren en professionele medewerkers verloopt de aanleg snel en vlekkeloos. Spelen met de kinderen, eten onder een prieel of ontspannen in een zwemvijver? Met een nieuwe tuin geniet u weer volop van het buitenleven. Onze hovenier in Den Bosch legt onderhoudsvriendelijke tuinen aan die geschikt zijn voor uw gebruiksdoel.

Hoveniersbedrijf Den Bosch

Zoekt u een hoveniersbedrijf in Den Bosch dat uw droomtuin kan ontwerpen of aanleggen? Dan bent u bij Abrahams Hoveniers aan het juiste adres. Ook het onderhouden van uw huidige tuin valt onder onze dienstverlening. Wij herstellen uw tuin dan weer naar de originele staat, of plegen onderhoud aan de beplanting, zoals het maaien van gras en snoeien van bomen. Gaat u toch liever voor een nieuw ontwerp? Onze tuinen zijn onderhoudsvriendelijk, zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin. Speciale wensen? Die nemen we graag mee in het ontwerp, want wij gaan heel ver om uw droomtuin te realiseren.

Van ontwerp tot aanleg

Bij het ontwerpen van uw droomtuin nemen wij uw inbreng als beginpunt. Het ontwerptraject begint dan ook altijd met een kennismakingsgesprek bij u thuis. Daar leren wij u en uw omgeving kennen en zien we hoe de verschillende omgevingsfactoren uw tuin beïnvloeden. Hoe ligt uw tuin ten opzichte van de zomerzon, hoe sluiten de tuinen van de buren op uw tuin aan en welke kenmerken zijn het waard om te behouden in het nieuwe ontwerp? Tijdens het ontwerpproces houden we veelvuldig contact om u op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen en vragen we naar uw mening als het ontwerp gewijzigd moet worden. Ook na het aanleggen van de tuin door onze hovenier in Den Bosch bespreken we samen het resultaat. Heeft u vragen of bent u ergens niet tevreden over? Dan pakken wij dit meteen op en zorgen we ervoor dat we een gelukkige tuineigenaar achterlaten wanneer we vertrekken.

Professioneel resultaat door onze hovenier in Den Bosch

Om dit te kunnen verwezenlijken maken wij gebruik van professionele gereedschappen en apparatuur. Hiermee kunnen wij een efficiënte en vakkundige aanleg garanderen. Onze ervaren hoveniers in Den Bosch weten precies hoe ze verschillende opdrachten moeten uitvoeren en gaan dan ook snel en doeltreffend te werk. Hierdoor ondervindt u zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden. Wij leggen onze tuinen onderhoudsvriendelijk aan, door bijvoorbeeld een worteldoek te plaatsen. Het resultaat is een professioneel aangelegde tuin waar u nog lang van kunt genieten.

Onze projecten

Als hoveniersbedrijf in Den Bosch hebben we veel te maken met verschillende opdrachten. In het verleden hebben we gelukkig ook al veel mensen blij mogen maken met prachtige tuinen. Onze projecten variëren van kleine stadstuinen tot aan grote leeftuinen met een zwemvijver. Bij Abrahams Hoveniers is alles mogelijk. Onze jarenlange ervaring ziet u ook terug in onze projecten. Wilt u onze gerealiseerde projecten eens bekijken? Dat kan natuurlijk op de website. Zo kunt u per project verschillende foto’s bekijken.

Neem contact met ons op

Heeft u een hovenier in Den Bosch nodig? Abrahams Hoveniers helpt u verder met onze klantvriendelijke benadering en kwalitatieve resultaten. Van het onderhouden van bestaande tuinen tot het ontwerpen van tuinen met waterpartijen of kunstgras, Abrahams Hoveniers is het hoveniersbedrijf dat u zoekt. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze dienstverlening en uw mogelijkheden, of om meteen een afspraak te maken voor ons kennismakingsgesprek.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl