Hovenier Tilburg

Een tuin die vakkundig is ontworpen, aangelegd en onderhouden, voegt veel waarde aan uw huis of kantoorpand toe. Abrahams Hoveniers levert tuinen op met een tijdloze uitstraling, waarin de laatste trends zijn verwerkt. Wij nemen uw wensen en de omgeving van de tuin als uitgangspunt voor het ontwerp. Bent u tevreden over de indeling van uw huidige tuin, maar is het wel nodig om onderhoud te laten plegen? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben veel ervaring en expertise in het onderhouden en aanleggen van tuinen met verschillende soorten beplanting en bestrating. Wij leveren tuinen op die onderhoudsvriendelijk zijn en aan al uw wensen voldoen.

Hoveniersbedrijf Tilburg

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in Tilburg? Abrahams Hoveniers staat voor u klaar om uw tuin te onderhouden, te ontwerpen of aan te leggen. Of u nu als particulier een tuin wilt om uw kinderen in te laten spelen, of als onderneming een bedrijfstuin wilt waar uw medewerkers kunnen ontspannen; wij kunnen uw droomtuin realiseren. Al meer dan 25 jaar is Abrahams Hoveniers gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Van schets naar ontwerp

Uw tuin is een persoonlijke plek waar u tot rust komt of in de zomer ’s avonds buiten eet. U speelt er met de kinderen en huisdieren en als het te warm wordt zet u een zwembad op of springt u in de zwemvijver. Wij vinden het dan ook belangrijk dat we uw tuin ontwerpen waarbij uw wensen en situatie centraal staan. Daarom beginnen wij de ontwerpfase altijd met een kennismakingsgesprek bij u thuis of op kantoor. Zo komen wij achter uw wensen en kunt u ons in een persoonlijk gesprek vertellen wat u van onze ideeën vindt. Onze ontwerper komt dan met een paar schetsen die u een visuele indruk geven van de mogelijkheden die u heeft. Samen bespreken we deze schetsen, zodat we dichter bij het ideale ontwerp komen. We gaan pas over op het aanleggen van uw tuin als u volledig tevreden bent met ons ontwerp.

Tuinaanleg door hovenier in Tilburg

De aanleg van uw tuin wordt uitgevoerd door onze vakkundige medewerkers die door de jaren heen al veel ervaring hebben opgedaan met het aanleggen van verschillende tuin. Van (kunst)grasmat tot zwemvijver en van verlichting tot metselwerk; wij kunnen het voor u aanleggen. We zorgen er met worteldoek voor dat uw tuin onderhoudsvriendelijk blijft, zodat u na de oplevering alleen hoeft te genieten van uw nieuwe tuin. Na de oplevering kijken wij met een kritische blik naar ons eigen werk en geeft u het aan als u ergens niet tevreden over bent. We passen het dan meteen aan en gaan pas weg als u gelukkig bent met het resultaat.

Laat uw droomtuin realiseren

Heeft u een hovenier in Tilburg nodig? Abrahams Hoveniers staat voor een klantvriendelijke benadering en kwalitatief resultaat. Wij gaan ver om uw droomtuin te realiseren, complexe vraagstukken zien wij als een uitdaging die we graag aangaan. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen. Of kom langs in ons tuincentrum, waar u een beeld krijgt van verschillende materialen en ornamenten die wij in uw tuin kunnen verwerken.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl