Kunstgras Breda

Met kunstgras Breda realiseert u een tijdloze en onderhoudsvriendelijke tuin met gras dat haast niet van echt te onderscheiden is. Met het kunstgras van Abrahams Hoveniers is uw gazon altijd groener dan die van de buren. Bovendien hoeft u de tuin niet meer te sproeien of te maaien en een vieze broek na het spelen behoort ook tot het verleden. Heeft u een oude kunstgrasmat liggen of wilt u graag de overstap maken naar kunstgras in Breda? Abrahams Hoveniers legt een nieuwe generatie kunstgrasmat in uw bestaande tuin of maakt deze duurzame oplossing een onderdeel van een nieuw tuinontwerp. Met de grasmatten van onze vaste leverancier, Home Grass, bent u zeker van kunstgras van de beste kwaliteit. Wilt u kunstgras op uw balkon of in een grote tuin? Laat Abrahams Hoveniers deze klus voor u klaren.

Kunstgras Breda kopen

Wilt u kunstgras in Breda kopen? Abrahams Hoveniers heeft meer dan 25 jaar ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Van complete ontwerpen tot het aanpassen van enkele kenmerken in uw tuin, wij kunnen het allemaal. Abrahams Hoveniers staat voor krachtige eenvoud, heldere lijnen en originaliteit. Wij vinden bovendien ook dat een tuin onderhoudsvriendelijk moet zijn. Zodat u er echt van kunt genieten, elke dag van het jaar. Kunstgras sluit hier perfect op aan en dat is dan ook de reden dat wij graag gebruik maken van deze speelmatten. U bepaalt zelfs welke richting het gras op ‘groeit’. U kiest ook het soort kunstgrasmat: van speel- tot golfgras en ook Safety Grass is mogelijk. Dit kunstgras biedt de optimale balans tussen veiligheid en plezier.

Kunstgras in Breda leveren en leggen

Wij werken graag als partners van bedrijven, scholen en gemeentes, maar kunstgras leveren en leggen voor particulieren is ook mogelijk. We vervangen uw oude (kunst)grasmat of maken een ontwerp voor een volledig nieuwe tuin met daarin een kunstgras mat. We komen altijd eerst de situatie ter plekke bekijken voordat we het kunstgras in Breda komen leggen. We onderzoeken de ondergrond, brengen de afmetingen van uw tuin in kaart en stellen vast hoe en of we onze apparatuur in uw tuin kunnen krijgen.

Na het treffen van de voorbereidingen kunnen we beginnen met het leggen van uw kunstgrasveld. We graven de grond af, plaatsen kantopsluiting indien nodig, brengen een speciale korrelmix aan, leggen de stroken kunstgras een voor een op de juiste plek, verlijmen de naden en ronden onze werkzaamheden af door kwartszand te strooien. Dit zand zorgt ervoor dat  de grasmat stabiel en minder windgevoelig is. Uw oude grasmat gaat met ons mee, evenals het restafval van uw gloednieuwe grasmat.

Hoge kwaliteit en onderhoudsvriendelijk

Kunstgras in Breda brengt verschillende voordelen met zich mee. Over het algemeen is kunstgras zeer onderhoudsvriendelijk. U hoeft niet meer te knippen, niet meer te maaien en ook niet meer te snoeien. Daarnaast groeit er geen onkruid in kunstgras en een overvloed aan zon heeft geen effect op uw graskwaliteit. Daardoor heeft u het hele jaar een mooi, groen verzorgd kunstgras in Breda.

Neem contact op

Heeft u interesse in kunstgras in Breda van Abrahams Hoveniers? U heeft bij ons de keuze uit velden voor verschillende toepassingen. Wij leveren en leggen voor particulieren, bedrijven, scholen en gemeenten. Geniet optimaal van uw tuin en van het prachtige buitenleven met een onderhoudsvriendelijke kunstgrasmat. Laat kinderen zorgeloos spelen en beleef jaren aan zorgeloos plezier met een groen grasveld. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden en wilt u professioneel advies? Neem contact op met Abrahams Hoveniers voor een vrijblijvende kennismaking.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl