Kunstgras Den Bosch

Wilt u een tijdloze en onderhoudsvriendelijke tuin, maar hecht u ook veel waarde aan een groen grasveld? Met kunstgras in Den Bosch van Abrahams Hoveniers zal uw gras altijd groener zijn dan dat van de buren. Dit natuurlijk ogende kunstgras hoeft niet gemaaid of gesproeid te worden. Geniet van alle voordelen van een grasmat en vergeet de lasten die u gewend bent. Met de nieuwste generatie kunstgras van Home Grass, onze leverancier, bent u voorzien van een duurzaam grasveld. Wij vervangen uw oude grasmat of verwerken een nieuw kunstgrasveld in het ontwerp voor uw nieuwe tuin.

Kunstgras Den Bosch kopen

Met meer dan 25 jaar ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen hebben wij de juiste kennis in huis om uw kunstgras in Den Bosch aan te leggen. Wilt u de hele tuin vernieuwen en heeft u graag dat wij het ontwerp voor onze rekening nemen? Abrahams Hoveniers staat voor krachtige eenvoud, heldere lijnen en originaliteit. Daarbij hechten we veel waarde aan het ontwerpen van onderhoudsvriendelijke tuinen.

Om deze reden vallen wij graag terug op het kunstgras van Home Grass. Met verschillende grastypes kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen. Van golfgras voor uw golfbaan tot speelgras voor de achtertuin van een jong gezin, het is allemaal mogelijk. Wilt u de grond rond een speeltoestel of trampoline veiliger maken? Dan biedt het speciale Safety Grass een goede uitkomst. Dit gras biedt de optimale balans tussen veiligheid en plezier.

Zo leveren en leggen wij uw kunstgras in Den Bosch

Wij leveren en leggen kunstgras voor particulieren, bedrijven, scholen en gemeentes. Is uw oude (kunst)grasmat aan vervanging toe? Dan komen wij deze verwijderen en leggen een gloednieuw kunstgrasveld aan. De oude grasmat nemen wij weer mee, net als het restafval van uw nieuwe mat. Voordat we aan de slag gaan bekijken we graag de situatie op locatie. We controleren de ondergrond en meten de tuin op. Ook bekijken we de mogelijkheden om onze apparatuur in uw tuin te krijgen.

Wanneer we deze voorbereidingen getroffen hebben, komen we langs om uw kunstgras in Den Bosch te leggen. Allereerst moeten we de ondergrond gereedmaken. We verwijderen de bovenste laag en plaatsen eventueel kantopsluiting. Dan brengen we een speciale korrelmix aan die ervoor zorgt dat de ondergrond vlak en stabiel is en dit ook zal blijven. Dan kan het kunstgras gelegd worden. Dit gaat snel en zeer precies. Binnen enkele momenten begint uw grasmat al vorm te krijgen. Als alle stroken zeer nauwkeurig uitgelijnd zijn, kunnen we de naden verlijmen die voorkomen dat de stroken kunstgras gaan schuiven. Door het kunstgras met kwartszand te strooien blijft de grasmat stabieler en minder windgevoelig.

De bijkomende voordelen

Het aanleggen van kunstgras in Den Bosch brengt natuurlijk verschillende voor- en nadelen met zich mee. Er is een groot nadeel dat we u niet kunnen onthouden: het ontbreken van de geur van vers gemaaid gras. Er gaat natuurlijk maar weinig boven deze heerlijke geur, maar gelukkig heeft kunstgras in Den Bosch verschillende voordelen om het te compenseren. Allereerst is kunstgras zeer onderhoudsvriendelijk. U kunt de grasmaaier opbergen en verticuteren is ook niet meer nodig. Daarnaast is kunstgras zo goed als bestemd tegen alle weersomstandigheden. Extreme kou of extreme hitte maakt in dit geval niet uit. Ook regenval of sneeuw speelt geen directe rol in de kwaliteit van kunstgras.

Vragen? Neem contact op

Heeft u interesse in een kunstgrasmat van Abrahams Hoveniers? U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten kunstgras. Wij leveren en leggen voor particulieren, bedrijven, scholen en gemeentes in Den Bosch. Geniet van uw tuin en van het buitenleven met een onderhoudsvriendelijk kunstgrasveld. Laat uw kinderen zorgeloos spelen en ervaar de voordelen van een grasmat die groen blijft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neem contact op met Abrahams Hoveniers voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl