Kunstgras Tilburg

Een tuin realiseren die naast tijdloos ook onderhoudsvriendelijk is? Met natuurlijk ogend kunstgras in Tilburg van Abrahams Hoveniers is uw gras altijd groener dan dat van de buren. U hoeft het gras niet te sproeien of te maaien en ook kale of gele plekken zijn verleden tijd. Wij leggen een nieuwe generatie kunstgrasveld dat vanaf een kleine afstand niet van echt te onderscheiden is. Wilt u uw oude grasmat laten vervangen of wilt u uw tuin volledig laten vernieuwen?
Abrahams Hoveniers biedt de juiste oplossing.

Kunstgras kopen Tilburg

Onze vaste leverancier, Home Grass, heeft net als wij een enorme passie voor tuinen. De kunstgrasmatten die zij leveren zijn geschikt voor iedere tuin en voor iedere toepassing. Met speciale uitvoeringen kunnen we nog beter inspelen op uw wensen. Golfgras voor een golfbaan, speelgras voor de achtertuin van een jong gezin en Safety Grass voor scholen en gemeentes die hun speeltoestellen zo veilig mogelijk willen maken. Er is altijd een geschikt kunstgrasveld dat aansluit op uw gebruik.

Abrahams Hoveniers heeft meer dan 25 jaar ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Van een compleet nieuw ontwerp tot het vernieuwen van enkele delen van uw tuin; uw opdracht is bij ons in goede handen. Wij staan voor krachtige eenvoud, heldere lijnen en originaliteit. Natuurlijk houden we ook rekening met uw gemak. Met onderhoudsvriendelijke ontwerpen en kenmerken zorgen we ervoor dat u optimaal van uw tuin kunt genieten. Met kunstgras in Tilburg zorgen we ervoor dat u nooit veel tijd kwijt hoeft te zijn aan het onderhouden van uw tuin.

De voordelen van kunstgras in Tilburg

Bij Abrahams Hoveniers hebben we al flink wat jaren ervaring met het leggen van kunstgras in Tilburg. Wij staan achter onze werkwijze en weten dat kunstgras verschillende voordelen met zich meebrengt. Heeft u een tuin in Tilburg en wilt u deze voorzien van kunstgras? Een groot voordeel is bijvoorbeeld de onderhoudsvriendelijkheid. U hoeft nooit meer te sproeien, nooit meer het gras te maaien, nooit meer onkruid te verwijderen en ook eventueel (kunst)mest is niet meer nodig. De aanschaf van kunstgras is op het eerste oog misschien duurder, maar in de loop der tijd bespaart u geld op basis van onderhoudskosten. Daarnaast heeft u het hele jaar een mooi verzorgd kunstgras in Tilburg.

Laat uw grasmat leveren en leggen

Wij leveren en leggen ons kunstgras voor particulieren, bedrijven, scholen en gemeentes. We vervangen oude (kunst)grasmatten en leggen kunstgras volgens de nieuwste technieken. Dit gras oogt zeer realistisch, u kunt zelfs de ‘groeirichting’ bepalen. Voordat we uw grasmat komen leggen nemen we eerst polshoogte op locatie. We controleren de ondergrond, meten de tuin op en bekijken de mogelijkheden om onze apparatuur op locatie te krijgen.

Na het treffen van deze voorbereiding gaan we over op het leveren en leggen van uw kunstgras in Tilburg. Allereest graven we de grond af en plaatsen we eventuele kantopsluiting. Met een speciale korrelmix maken we de ondergrond gereed voor de kunstgrasmat. Het leggen van de stroken kunstgras gaat snel en precies, binnen enkele momenten krijgt uw grasmat al vorm. Door de stroken te verlijmen voorkomen we dat de mat kan gaan schuiven. Tot slot strooien we kwartszand op het gras om ervoor te zorgen dat de grassprieten stabiel blijven en minder windgevoelig zijn.

Meer weten? Neem contact op

Heeft u interesse in een kunstgrasmat van Abrahams Hoveniers? U heeft bij ons de keuze uit velden voor verschillende toepassingen. Wij leveren en leggen voor particulieren, bedrijven, scholen en gemeentes in Tilburg. Geniet van uw tuin en van het buitenleven met een onderhoudsvriendelijk kunstgrasveld. Laat uw kinderen zorgeloos spelen en ervaar de voordelen van een grasmat. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en wilt u professioneel advies? Neem contact op met Abrahams Hoveniers en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl