Parktuin

Iedereen houdt wel van een “walk in the park” in de letterlijke zin van het woord. Deze wandeling kunt u ook in uw eigen tuin maken als u ervoor kiest om een parktuin aan te laten leggen. Hiervoor kunt u uitstekend bij Abrahams Hoveniers terecht. Wij verzorgen uw nieuwe parktuin van ontwerp tot aanleg.

Parktuin

Wat is een parktuin?

Een parktuin is een tuin waarin u al het moois wat de natuur biedt kunt ontdekken. De tuin zal ingericht zijn met kronkelige weggetjes, bankjes en sfeervolle waterpartijen. Grote bomen en borders met mooie wilde bloemen mogen in een parktuin uiteraard niet ontbreken. Daarnaast biedt een parktuin alle gelegenheid aan een grote diversiteit aan dieren om zich hier helemaal thuis te voelen. Zelfs het aanleggen van een mooie moestuin of het planten van fruitbomen past in de stijl van een parktuin. Op deze manier kunt u zelfs proeven wat de natuur te bieden heeft. Een andere karakteristieke eigenschap van een parktuin is dat er volop ruimte wordt geboden aan kinderen om te spelen. Kinderen vinden het immers heerlijk om in een park te kunnen spelen.  

De sfeer en uitstraling van parktuinen

Zoals u uit het bovenstaande kunt opmaken, komt de sfeer en uitstraling van een parktuin overeen met dat van een groter of kleiner stadspark. Het mooie van het aanleggen van uw eigen parktuin is dat het er altijd heerlijk rustig is en u alle gelegenheid heeft om van uw eigen privé paradijs te genieten. De sfeer en uitstraling van parktuinen werken zeer rustgevend. Dit soort tuinen zijn de ideale plek om u terug te trekken na een drukke werkdag of in uw vrije tijd. 

Ontwerpen en aanleggen van een parktuin

Het ontwerpen en aanleggen van een parktuin is specialistisch werk. We houden niet alleen rekening met uw wensen op dit gebied maar ook met elementen als beplanting, bestrating, beregening en verlichting. Daarnaast is het uiteraard van belang dat de karakteristieke elementen van een parktuin worden gecreëerd om de tuin de gewenste uitstraling te geven.

Heeft u interesse om het ontwerp en de aanleg van een parktuin over te laten aan professionals? Dan kunt u uitstekend terecht bij Abrahams Hoveniers. Wij hebben zeer veel ervaring en een uitstekende vakkennis op dit gebied. Wij maken een ontwerp dat perfect bij uw situatie past. Uiteraard houden we hierbij rekening met al uw wensen. Bent u 100% tevreden met het ontwerp? Dan zorgen wij dat de tuin op een keurige manier wordt aangelegd. Desgewenst kunnen we ook zorgdragen voor het periodieke onderhoud van de tuin. 

Heeft u interesse om vrijblijvend af te stemmen wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We informeren u graag over onze mogelijkheden.


Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief met oneindig veel tuininspiratie!