De tuinen van de Leyhoeve

Abrahams Hoveniers verzorgt de bijzondere tuinen rondom complex de Leyhoeve in Tilburg. Deze buitenruimte biedt gedurende het hele jaar kleurrijke gevulde borders. Wij maken gebruik van wilde bloemen tot aan vaste plantensoorten, zodat er gedurende alle seizoenen wat te beleven is. De buitenruimte wordt opgedeeld in een aantal bijzondere thematuinen.

Genieten van het Leijpark in de verblijfstuin

De verblijfstuin dient als verlengstuk van restaurant Leyhoeve. Het terras bevat verschillende zitelementen met uitzicht op het aangrenzende Leijpark. Dit vergezicht creëren wij door middel van diverse kijkvensters in de bossage. Het restaurant is overigens vrij toegankelijk.

Verse groenten uit eigen moestuin

Abrahams Hoveniers legt een groentetuin aan waar de bewoners zelf kunnen tuinieren. Hiervoor plaatsten wij verschillende bakken waarin diverse gewassen kunnen worden gekweekt. Het is de bedoeling dat deze groenten en kruiden worden verwerkt in het nabijgelegen restaurant Leyhoeve.

Geurige lavendel in de zintuigentuin van De Leyhoeve

De vormgeving van de zintuigentuin is volledig gericht op het optimaal aanspreken van reuk, tast en gehoor. Abrahams Hoveniers plant geurige lavendel, creëert een kabbelend waterelement en verwerkt bijzondere grassoorten in deze tuin.

Heeft u een vraag?

Stel  vrijblijvend een vraag aan een van onze specialisten.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief met oneindig veel tuininspiratie!