Tuin met zwemvijver

Toen Jos en Jeanne Abrahams twee jaar geleden verhuisden naar een nieuwe woning, was de tuin gedateerd. Hij werd opgeslokt door een oude schuur en grote planten en bomen. En wat doe je dan als er een hovenier in de familie zit? Juist. Abrahams Hoveniers ging aan de slag en legde een prachtige tuin met zwemvijver aan. Jeanne: “De aanleg is vlekkeloos verlopen en ook nu hoef ik maar te roepen als er iets is en er komt iemand aan.”

Onderhoudsvriendelijk

De tuin van het vorige huis was groot en daardoor intensief in onderhoud. Hoewel Jos en Jeanne wel van tuinieren houden, wilden ze nu graag een kleinere, onderhoudsvriendelijke tuin waar ze echt van kunnen genieten. “Waar we voorheen anderhalf uur bezig waren met grasmaaien, zijn we nu binnen tien minuten klaar”, vertelt Jeanne tevreden.

“Door de heldere lijnen in het ontwerp is de tuin erg overzichtelijk geworden. De lange lijnen zorgen voor diepte en de blokhagen geven een verrassende ruimteverdeling.”

Harm van Overbeek, Abrahams Hoveniers

Een tuin die elk seizoen wat te bieden heeft

Vanuit hun huiskamer en keuken kijkt de familie Abrahams rechtstreeks de tuin in. De tuin met zwemvijver is daarom zo aangelegd dat hij het hele jaar door aantrekkelijk is. De zwemvijver is door de wintergroene blokhagen niet alleen in de zomer, maar ook in de winter een plaatje om te zien. De diverse siergrassen geven het hele jaar door een frisse, groene uitstraling.

“Onze tuin met zwemvijver is echt helemaal super. Hij is mooi, strak en onderhoudsvriendelijk. s ochtends genieten we voor van het ochtendzonnetje en ‘s avonds gaat de zon achter in de tuin weer onder.”

Jeanne Abrahams

Een tuin met zwemvijver

Hoewel Jeanne en Jos in eerste instantie niet stonden te springen om een zwemvijver, gingen zij na een bezichtiging op een andere locatie snel overstag. Jeanne: “Bij het vorige huis hadden we een standaard vijver met een hele andere uitstraling. De nieuwe zwemvijver is van een totaal andere orde: prachtig om te zien en bovendien heerlijk voor een frisse duik. Hij wordt intensief gebruikt door het hele gezin.”

Heeft u een vraag?

Stelvrijblijvend een vraag aan een van onze specialisten.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief met oneindig veel tuininspiratie!