Mediterrane tuin brasserie Vulders

Brasserie Vulders is een culinair begrip in Oisterwijk. Bij het veranderen van de rookwet in de horeca, grepen ze de gelegenheid met beide handen aan om een mooie, deels overdekte tuin te realiseren. Niet alleen om rokers onderdak te bieden, alle gasten kunnen nu sfeervol van een heerlijke maaltijd genieten in mediterrane sfeer.

“Een prachtig lichtplan maakt de tuin ook ’s avonds aantrekkelijk”

Harm van Overbeek – Abrahams Hoveniers

Tuinontwerp

Met de veranderde rookwet werd er gezocht naar een sfeervolle rokersruimte. En nu de tuin toch onder handen werd genomen moest het een mediterrane eyecatcher worden. Omdat het om een restauranttuin gaat, hielden we bij het tuinontwerp rekening met het plaatsen van veel tafeltjes. Om toch een groene uitstraling te garanderen, werkten we in de hoogte met haagjes en druivenranken.

“Omdat er veel tafeltjes staan werkten we in de hoogte”

Harm van Overbeek – Abrahams Hoveniers

Tuinaanleg

De overkapping is voorzien van heaters en een verhoogde vlonder. De stijl van de mediterrane tuin moest passen bij het interieur van de brasserie en door de tuin deels te overdekken kunnen rokers het hele jaar door droog van een sigaretje genieten. Bijzonder is de watermuur die prachtig wordt verlicht. De dakplanten geven een mediterraans gevoel en zorgen voor een groen zicht zonder dat het restaurant moet inleveren op tafelruimte.

“De watermuur wordt prachtig verlicht”

Harm van Overbeek – Abrahams Hoveniers

Tuinonderhoud

De tuin is betegeld met natuurstenen tegels met een gladdere bovenlaag waardoor ze makkelijk te onderhouden zijn. Door middel van de haagjes zijn aparte hoekjes gecreëerd, de haagjes hoeven enkel bijgehouden te worden door wat te snoeien. Ook het klimop en de druivenranken zijn eenvoudig in onderhoud. Een perfecte tuin dus voor een brasserie waar gasten van een optimale sfeer willen genieten.

“Brasserie Vulders is inmiddels een officiële trouwlocatie”

Harm van Overbeek – Abrahams Hoveniers

Heeft u een vraag?

Stel vrijblijvend een vraag aan een van onze specialisten.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl