Moderne stadstuin

De eigenaren van deze moderne stadstuin aan het Wilhelminakanaal in Tilburg gingen voor een totale renovatie. Arie Janssen en Adriaan Bink: “We wilden een moderne, bloeiende tuin met meer zitruimte. Abrahams Hoveniers ontwierp een tuin met verschillende lagen en twee terrassen, waarin we volop de ruimte hebben.”

Bloeiende bloemenzee

Kleurrijke azalea’s, diverse grassoorten, fuchsia’s en een prachtige japanse esdoorn zorgen voor een levendige, speelse tuin. Arie’s partner Adriaan werkt graag in de tuin, maar dan wel op zo’n manier dat het nog jarenlang plezierig blijft. Waar het schuine talud in hun vorige tuin voor rugpijn zorgde, kan hij in het nieuwe ontwerp moeiteloos zijn groene vingers de vrije loop laten.

“Door het open ontwerp van onze voortuin is er veel meer licht in de keuken.”

Arie Janssen

Vakantievoorpret

“Na het eerste gesprek met Harm van Overbeek waren we meteen enthousiast. Hij gaf ons de tijd om erover na te denken, in tegenstelling tot andere hoveniers van wie we direct een offerte ontvingen. Toen Harm het ontwerp af had, waren wij nog op vakantie. Hij heeft toen een video gestuurd waarin hij het ontwerp toelichtte. Daar waren we ontzettend blij mee: na onze vakantie konden we meteen aan de slag.”

“Wilden de hoveniers even ons huis in, dan droegen ze overzetschoentjes of deden de schoenen uit. We hebben geen moment last gehad van de werkzaamheden.”

Arie Janssen

Werken in overleg

“De jongens wisten elke dag precies wat ze moesten doen. Ook wij konden dat inzien. Bleek in de praktijk dat er iets anders moest dan op papier, dan vroeg de hoofdman of ik het daarmee eens was. Hij deed niets op eigen houtje. Ik kon het werk daardoor met een gerust hart aan hen overlaten.”

Heeft u een vraag?

Stel vrijblijvend een vraag aan een van onze specialisten.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl