Onderhoudsvriendelijke relaxtuin

Leslie en Resi von Oerthel wilden een tuin waar zij op elk moment van de dag fijn konden relaxen. Met zijn tweeën, of als de kinderen op bezoek zijn. Ze schakelden Abrahams Hoveniers in om de kale grond van hun nieuwbouwhuis om te toveren tot een ontspannen, groene oase. Onderhoudsvriendelijk, zodat zij er ook moeiteloos van kunnen genieten als zij een dagje ouder worden.

Het ontwerp

Resi: “Binnen 4 weken na ons kennismakingsgesprek had Harm het ontwerp klaar. De kleuren en het gevoel van de tuin waren ons meteen helder. Onze hele wensenlijst was erin verwerkt. Aan ons om te bepalen welke elementen we wilden toevoegen of veranderen. Na wat kleine aanpassingen lag er precies de tuin die we wilden. De hoveniers mochten aan de slag.”

“Toen de tuin van meerdere buren in onze nieuwbouwwijk nog uit zwarte aarde bestond, keken wij al vanaf onze loungeset naar de opkomende planten en de ontluikende bloemen.”

Resi von Oerthel

Optimale indeling

De grote tuin op het westen heeft de hele dag zonlicht. In de vroege morgen bereiken de eerste stralen de loungeset achterin, terwijl het terras met de eettafel de laatste avondzon vangt. “Heerlijk als we met ons gezin buiten willen eten. Over alles in de tuin is nagedacht.”

“Op alle planten geeft Abrahams een jaar garantie. Overleeft er een de winter niet, dan planten ze een nieuwe.”

Resi von Oerthel

Onderhoudsvriendelijk

Deze ruimtelijke tuin heeft weinig onderhoud nodig. Als de planten over een jaar groter zijn, bedekken ze de bodem en is onkruid wieden er haast niet meer bij. “Als we wat ouder zijn, is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Dan hoeven we helemaal niks te doen, alleen genieten.”

Heeft u een vraag?

Stel vrijblijvend een vraag aan een van onze specialisten.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl