Een strakke tuin

Het zwembad en de bestrating van deze woning in Haghorst lagen er al. Aan ons de schone taak om de rest te laten aansluiten bij de moderne boerderijstijl. De minimalistische, strakke tuin past perfect bij de witte villa en zijn kenmerkende rieten dak.

Een weids uitzicht

Het huis ligt in een erg open gebied en de bewoners kijken uit op een aantal weilanden en akkers. Prachtig om te zien, maar ook essentieel om rekening te houden met een aantal windbrekende elementen. De grote boom in het midden van de tuin is het enige groenelement dat bewaard bleef uit de oude tuin. Verder maakten de coniferen plaats voor lindebomen en zuilbomen die perfect aansluiten bij deze nieuwe, strakke tuin.

“De strakke zuilbomen geven de tuin een statig karakter.”

Harm van Overbeek – Abrahams Hoveniers

Minimalistisch maar met kleur

Grasmaaien, kantjes knippen of onkruid wieden: de bewoners van dit huis draaien hun hand er niet voor om. Een grote wens was veel bloemen. Wij bedachten daarom een bont palet aan rode, paarse, witte en blauwe bloemen. Veel kleur, zonder dat het afdoet aan het strakke karakter van deze tuin.

Chic en landelijk tegelijk

Het fundament van deze tuin lag al. Bij het ontwerpen waren wij dus gebonden aan bepaalde materialen. Gelukkig konden wij ons helemaal vinden in de keuze voor het kenmerkende Belgische hardsteen. Door de aders en fossielen hebben de tegels een doorleefde uitstraling. Dat geeft deze tuin een landelijke look, zonder dat het afdoet aan het moderne karakter.

“In deze tuin vind je elk seizoen kleur.”

Harm van Overbeek – Abrahams Hoveniers

Heeft u een vraag?

Stel vrijblijvend een vraag aan een van onze specialisten.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl