Gebruiksvriendelijke tuin met kunstgras

Een gebruiksvriendelijke tuin waar de kinderen op hun gemak in kunnen ravotten. Dat was de wens van deze bewoners. De keuze viel op een moderne tuin met kunstgras. Lisette Adams: “Ik ben nog elke dag blij met het resultaat.”

Voetballen zonder kale plekken in het gazon

De zoon van Lisette is fanatiek keeper. Op natuurgras resulteert dit helaas in heel wat kapotte broeken en groene knieën. Lisette: “We wilden graag dat hij naar hartelust kon voetballen op het gras, zonder dat dit de grasmat verpest of ik maar aan het wassen bleef. Kunstgras in de tuin bleek de perfecte oplossing.”

Elk seizoen wat te doen

De strakke tuin sluit naadloos aan op de moderne stijl van de witte landelijke villa met zijn donkere kozijnen en rieten dak. De oprit van grind wordt afgewisseld met een kleurrijk palet aan bloemen. Lisette: “Fijn aan onze tuin is dat er het hele jaar wel wat bloeit. In het voorjaar de lavendel, daarna gaan de hortensia’s in bloei en in het najaar hebben we het riet. Prachtig om te zien.”

Onderhoudsvriendelijke tuin met kunstgras

Tuinieren is niet Lisette’s favoriete hobby en dat hoeft met deze tuin gelukkig ook niet. Ontwerper Harm: “De grote groepen beplanting zorgen niet alleen voor rust, maar zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk zonder dat je leven of kleur in de tuin verliest. Daarnaast bespaart een tuin met kunstgras je natuurlijk ook een wekelijkse maaibeurt.”

Hoogteverschillen maken het spannend

Lisette wilde graag een moderne en strakke tuin. “Harm begreep direct wat wij bedoelden en inspireerde ons met een ontwerp dat briljant is in zijn eenvoud. De strakke tuin krijgt door de hoogteverschillen een speels effect. Neem bijvoorbeeld het verhoogde terras of de blokbomen aan de zijkant.”

Heeft u een vraag?

Stel vrijblijvend een vraag aan een van onze specialisten.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl