Elke dag genieten van de moderne stadstuin met zwemvijver

Oogappel van de tuin: de zwemvijver

De familie kijkt vanuit de huiskamer recht op de zwemvijver. “Persoonlijk vinden wij een natuurlijke zwemvijver veel meer uitstralen dan een zwembad met chloor. Het brengt sfeer in elk seizoen en zorgt voor een natuurlijke kijk op de tuin. In de winter ligt er een mooie laag ijs op, wat de winterpret vooral voor de kinderen direct verhoogt. Ik durfde niet op het ijs te staan, maar zij vonden het geweldig.”

Minimaal onderhoud voor de moderne stadstuin met zwemvijver

Ondanks dat Mart geen groene vingers heeft, vindt hij het heerlijk om zijn tuin bij te houden. “Het onderhoud is zo weinig dat mijn man Mart dat zelf doet. In de zomer een keertje snoeien en gras maaien, in de herfst af en toe wat bladeren uit de zwemvijver vissen. Het werk is minimaal en je krijgt er een bijzondere tuin voor terug.”

Persoonlijke wensen en expertise smelten samen

“Harm van Overbeek van Abrahams Hoveniers is een hele prettige man om mee samen te werken. Hij maakte een goede mengelmoes van onze ideeën en zijn expertise. Die combinatie maakt de tuin tot een prachtige omgeving waar wij elke dag van genieten. Door de betrokkenheid en de fijne samenwerking blijven wij met plezier bij Abrahams Hoveniers komen.”

“Iedereen die langskomt is laaiend enthousiast”

“Als er visite langskomt nemen ze altijd uitgebreid de tijd om de tuin te bewonderen. Iedereen is laaiend enthousiast. De rust is heerlijk, de uitstraling en het strakke design geweldig en de beplanting is heel mooi. Ik vind het een tijdloze tuin en de zwemvijver recht voor de woonkamer maakt het helemaal af.”

De mogelijkheden voor uw tuin zijn ook eindeloos.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief met oneindig veel tuininspiratie!