Tuinaanleg Breda

Wilt u uw droomtuin in Breda laten aanleggen? Abrahams Hoveniers regelt de tuinaanleg in Breda en brengt het ontwerp tot leven. Onze hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin professioneel afgewerkt wordt. Deze specialistische klus is bij ons in goede handen, we hebben de juiste kennis en kunde in huis om de verschillende elementen van uw tuin te realiseren. Onder onze tuinaanleg in Breda valt: het leggen van bestrating, het plaatsen van beplanting én eventueel timmer- en metselwerk. Abrahams Hoveniers staat voor de aanleg van onderhoudsvriendelijke tuinen. We zorgen ervoor dat uw tuin weinig onderhoud vereist. Dankzij onze tuinaanleg in Breda kunt u alle seizoenen van het jaar genieten van een bijzondere sfeer en uitstraling.

Tuinslang bij tuinaanleg in Breda

Tuinaanleg in Breda van Abrahams Hoveniers

De tuinaanleg in Breda vraagt om een specialistische aanpak. De arbeidsintensieve werkzaamheden en de kennis die nodig is om uw tuin aan te leggen, maken het een klus die u liever uitbesteedt. De hoveniers die uw tuin komen aanleggen werken nauw samen met de ontwerper die verantwoordelijk is voor het ontwerp van uw tuin. Hierdoor kunnen zij direct aan de slag en weten ze precies hoe de tuinaanleg in Breda aangepakt dient te worden. U kunt van onze hoveniers verwachten dat ze zorgvuldig te werk gaan. Zo wordt het resultaat van de tuinaanleg net zo strak als het ontwerp.

Van bestrating tot beregening

Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden. Dankzij een goede opleiding en voldoende werkervaring hebben zij de benodigde kennis en vaardigheden om verschillende taken snel en accuraat uit te voeren. Ze leggen de bestrating die netjes afloopt om een goede afwatering te garanderen. De planten worden netjes aangeplant, zodat ze een gezonde groei doormaken en nog jaren blijven bloeien. Is er bij de tuinaanleg in Breda metsel- of timmerwerk vereist? Geen enkel probleem, daar weten onze hoveniers ook raad mee. Eventuele extra diensten, zoals het aanleggen van verlichting, een beregeningsinstallatie of een vijver, kunnen wij ook voor u uitvoeren. Abrahams Hoveniers verzorgt uw tuinaanleg in Breda dus van A tot Z.

Tuinaanleg in Breda: een onderhoudsvriendelijke tuin

Wij hechten veel waarde aan het aanleggen van een onderhoudsvriendelijke tuin. Waarom? Omdat u liever in de tuin ontspant, gezellig wilt samenzitten of de kinderen wilt laten spelen. Met een onderhoudsvriendelijke tuin hoeft u zich niet veel bezig te houden met het wieden van onkruid en snoeien van beplanting. Met worteldoeken zorgen we ervoor dat onkruid niet vrij op kan rukken en de planten die we plaatsen zijn geen snelle groeiers en laten zich eenvoudig snoeien wanneer dat nodig is.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer weten over het verzorgen van uw tuinaanleg in Breda door Abrahams Hoveniers? We kunnen uw project oppakken vanaf de ontwerpfase, of gaan direct met uw eigen tuinideeën aan de slag. Uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuzes door u te informeren en te adviseren over de mogelijkheden. Heeft u nog vragen over onze diensten, of wilt u al een afspraak met ons maken? Neem dan contact op, we horen graag van u!

  • Machine Jan Abrahams in Breda
  • Jan Abrahams tuinmaterialen
  • Graafmachines bij tuinaanleg
  • gebruik van Gieters

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl