Tuinaanleg Den Bosch

Uw tuinaanleg in Den Bosch laten verzorgen door een professioneel hoveniersbedrijf? Abrahams Hoveniers brengt met de tuinaanleg in Den Bosch uw droomtuin tot leven. Onze hoveniers zorgen voor een vakkundige afwerking met een scherp oog voor details. Dankzij onze ruime ervaring en de kundigheid van onze hoveniers zijn we in staat om verschillende diensten te leveren bij uw tuinaanleg in Den Bosch. Denk hierbij aan het plaatsen van beplanting, het leggen van bestrating en het uitgraven van een vijver. We kunnen ook timmer- en metselwerk verzorgen, indien nodig. Laat uw tuin aanleggen door Abrahams Hoveniers en geniet van de bijzondere sfeer en uitstraling die uw tuin te bieden heeft.
Tuinslang bij tuinaanleg in Breda

Tuinaanleg in Den Bosch door Abrahams Hoveniers

Het aanleggen van uw droomtuin vraagt om een professionele aanpak. Uw tuinaanleg in Den Bosch kan een arbeidsintensieve klus zijn en zonder de juiste kennis van het hoveniersvak wordt de tuinaanleg in Den Bosch extra bemoeilijkt. Onze hoveniers hebben niet alleen veel ervaring, ze beschikken ook over professioneel gereedschap die het aanleggen van uw tuin een stuk eenvoudiger maken. Ze onderhouden korte lijnen met onze ontwerpers, zodat ze precies weten hoe de tuinaanleg in Den Bosch moet worden aangepakt.

Tuinaanleg met oog voor detail

Het aanleggen van uw tuin vereist precisie, daarom is het doen van nauwkeurige metingen een belangrijk uitgangspunt. Het ontwerp is gebaseerd op deze afmetingen en om vertraging te voorkomen is het dus van groot belang dat we volledig op onze metingen kunnen vertrouwen. Het verwijderen van uw oude tuin is de eerste stap van de aanleg. Planten en bomen die verwijderd mogen worden, halen we uit de grond. De oude bestrating voeren we ook af. Mogelijk moet er een deel van de grond worden afgegraven, omdat de bodemsamenstelling niet geschikt is voor de aanleg van uw nieuwe tuin. Pas dan kunnen we echt beginnen met het aanleggen van uw droomtuin. We zorgen ervoor dat alles netjes wordt afgewerkt, zodat u direct kunt genieten van een voltooide tuin.

Onderhoudsvriendelijke tuin als uitgangspunt

Wanneer we uw droomtuin aangelegd hebben, wilt u hier uiteraard van genieten. Ontspannen op het terras met een verfrissend drankje, barbecueën met het gezin of spelen met de kinderen. Waar u misschien minder zin in heeft, is het maaien van het gazon, het snoeien van de haag en het wieden van onkruid. Daarom zorgen wij altijd voor de aanleg van een onderhoudsvriendelijke tuin. Geen onkruid dankzij een worteldoek, geen lang gras dankzij kunstgras en geen snoeiwerk dankzij de langzame groeiers die zich bovendien eenvoudig laten snoeien als het toch nodig is. Dat is een tuin van Abrahams Hoveniers.

Afspraak maken? We horen graag van u!

Wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken? We helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin. De tuinaanleg in Den Bosch wordt een succes met de professionele aanpak van Abrahams Hoveniers. Heeft u vragen over onze diensten, of wilt u een vrijblijvende afspraak met ons maken? Neem contact met ons op, we horen graag van u!
  • Machine Jan Abrahams in Breda
  • Jan Abrahams tuinmaterialen
  • Graafmachines bij tuinaanleg
  • gebruik van Gieters

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl