Tuinaanleg Tilburg

Wilt u uw tuin in Tilburg laten aanleggen? Abrahams Hoveniers staat voor een professionele tuinaanleg in Tilburg waarmee het ontwerp tot leven komt. Het aanleggen van uw tuin is een klus die in goede handen is bij onze ervaren hoveniers. Onder tuinaanleg in Tilburg valt: het verzorgen van uw bestrating, het aanplanten van beplanting en het afwerken van eventueel timmer- en metselwerk. Een onderhoudsvriendelijke tuin is het uitgangspunt bij het aanleggen van uw tuin in Tilburg. We gebruiken een paar handige trucs die ervoor zorgen dat uw tuin relatief weinig onderhoud vereist. Dankzij onze tuinaanleg in Tilburg kunt u het hele jaar door genieten van uw droomtuin.
Tuinslang bij tuinaanleg in Breda

Tuinaanleg in Tilburg van Abrahams Hoveniers

Uw tuinaanleg in Tilburg is onze zorg. Een tuin aanleggen vereist arbeidsintensief werk en de juiste kennis die nodig is om uw tuin naar wens te laten functioneren. Een tuin is immers geen statisch object, maar een levende ruimte. Tijdens het ontwerpen van uw tuin is hier uiteraard al rekening mee gehouden. Wanneer we uw tuin gaan aanleggen moet dit allemaal samenkomen. Dankzij de korte lijntjes die we onderhouden kunnen we snel schakelen en weten onze hoveniers precies hoe een ontwerper het tuinontwerp bedoeld heeft. Deze werkwijze stelt ons in staat om uw tuinaanleg in Tilburg tot in de puntjes te verzorgen.

Uw tuinaanleg tot in de puntjes verzorgd

Onze hoveniers zijn niet alleen gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, ze beschikken allen over algemene kennis op het gebied van tuinaanleg, -ontwerp en -onderhoud. Dankzij een goede opleiding en voldoende werkervaring hebben zij zich hier in kunnen ontwikkelen. Van het aanleggen van de bestrating tot het aanplanten van een haag; we houden overal rekening mee. Uw tuin moet er namelijk niet alleen goed uitzien; een tuin moet ook goed functioneren. Een goede afwatering zorgt er bijvoorbeeld voor dat water niet blijft liggen op uw bestrating. Zijn er aanvullende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, zoals metsel- of timmerwerk? Ook dit kunt u aan onze hoveniers overlaten. Daarnaast verzorgen wij de aanleg van verlichting, het installeren van een beregeningsinstallatie en ook het plaatsen van een vijver behoort tot de mogelijkheden. Heeft u andere speciale wensen? We horen het graag van u, alles is mogelijk.

Een onderhoudsvriendelijke tuin

Bij Abrahams Hoveniers vinden we het belangrijk dat u optimaal van uw tuin kunt genieten. We begrijpen als geen ander hoe lekker het kan zijn om in de tuin te ontspannen, met de kinderen te spelen of gewoon gezellig samen te zitten. Om deze reden heeft u vaak geen tijd of energie om ook veel tuinonderhoud te plegen. Dankzij onze onderhoudsvriendelijke tuinaanleg in Tilburg bent u verzekerd van een tuin waar u niet vaak hoeft te snoeien, onkruid hoeft te wieden of uw bestrating hoeft schoon te spuiten. Door worteldoek te plaatsen zorgen we ervoor dat onkruid geen vrij spel heeft en de planten die we plaatsen zijn geen snelle groeiers en zijn eenvoudig te snoeien.

Afspraak maken? Neem contact op!

Wilt u uw tuinaanleg in Tilburg laten verzorgen door Abrahams Hoveniers? We helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin. Uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuzes door u te informeren en te adviseren. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak met ons maken? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

  • Machine Jan Abrahams in Breda
  • Jan Abrahams tuinmaterialen
  • Graafmachines bij tuinaanleg
  • gebruik van Gieters

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl