Kunstgras

Kunstgras is een duurzame en kwalitatieve oplossing voor een tijdloze tuin. Abrahams Hoveniers werkt met Home Grass een leverancier die natuurlijk ogend kunstgras maakt. Kunstmatig gras voor de tuin heeft veel voordelen waaronder de onderhoudsvriendelijkheid. Sproeien en maaien behoort tot het verleden en uw gazon blijft altijd groen.

Safety grass

Kunstgras is een duurzame en kwalitatieve oplossing voor een tijdloze tuin. Abrahams Hoveniers werkt met Home Grass een leverancier die natuurlijk ogende grasmatten maakt. Dit biedt voor de tuin veel voordelen waaronder de onderhoudsvriendelijkheid. Sproeien en maaien behoort tot het verleden en uw gazon blijft altijd groen. Het imitatiegras dat Abrahams Hoveniers legt is natuurvriendelijk en duurzaam: geschikt voor tuinen, balkons en kantoortuinen. Safety Grass, een kustgrasvorm die ook door Abrahams Hoveniers wordt gelegd, voldoet aan strenge veiligheidseisen en is hiermee een geschikte toepassing rondom zwembaden, trampolines en speelplaatsen.

Nieuw generatie kunstgras

Bekijk de nieuwe generatie gras in één van de modeltuinen bij Abrahams Hoveniers. Zo ziet u zelf dat het imitatiegras niet alleen van een groen element in uw tuin kan voorzien, maar bovendien zeer natuurgetrouw oogt.

Aanlegservice van Abrahams

Voor het beste resultaat legt Abrahams Hoveniers het kunstgras in uw tuin. Bekijk de oplossingen bij Abrahams Hoveniers of neem contact op voor meer informatie. homeGrass

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon:
013 505 2489
e-mail:
info@janabrahams.nl