Tuinonderhoud Den Bosch

Wilt u uw tuinonderhoud in Den Bosch uitbesteden aan een ervaren en gespecialiseerd bedrijf? Het onderhouden van een tuin vraagt om de juiste zorg en aandacht op de juiste momenten. Abrahams Hoveniers heeft ruime ervaring met het plegen van tuinonderhoud in Den Bosch en omstreken. We kunnen u precies vertellen welk onderhoud uw tuin nodig heeft en hoe vaak de onderhoudswerkzaamheden jaarlijks herhaald moeten worden om een verzorgde tuin te garanderen. Wanneer u uw tuin niet zelf kunt of wilt onderhouden kunt u een aantal of alle klusjes aan ons overlaten.

Tuinonderhoud Den Bosch door Abrahams Hoveniers

Abrahams Hoveniers is gespecialiseerd in het uitvoeren van een compleet pakket aan werkzaamheden in uw tuin. Naast tuinonderhoud in Den Bosch kunnen we uw tuinontwerp en -aanleg ook voor onze rekening nemen. Hoewel wij onze tuinen zo onderhoudsvriendelijk mogelijk proberen te houden, kunnen we enig tuinonderhoud nooit voorkomen. Een onderhoudsvrije tuin bestaat nou eenmaal niet. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor alle onderhoudswerkzaamheden in uw tuin. Met de ervaren en vakkundige hoveniers in ons team kunnen we u optimaal van dienst zijn. We adviseren u over het onderhoud in de tuin en voeren de werkzaamheden uit die u niet kunt of wilt doen.

Onze diensten

Door uw tuinonderhoud in Den Bosch uit te besteden aan Abrahams Hoveniers profiteert u van een aantal voordelen. Wij verzorgen het onderhoud, waardoor u meer vrije tijd overhoudt. Uw tuinonderhoud door ons laten doen betekent ook dat uw tuin de best mogelijke zorg krijgt. U kunt bij ons terecht voor:

Snoeien
Gazononderhoud
Bestratingsonderhoud
Vijveronderhoud
Bemesten
Rooien van bomen en andere beplantingen
Onkruidbestrijding
Prachtig aangelegde tuin met vijver

Onderhoudsplan tuinonderhoud Den Bosch

Abrahams Hoveniers weet als geen ander dat iedere tuin anders is. Uw tuin is ontworpen met een achterliggende gedachte en wij vinden het belangrijk dat uw tuin aan uw wensen blijft voldoen. Weer en wind hebben veel invloed op de uitstraling van uw tuin. Ondertussen groeit de beplanting gestaag door, zeker in de lente, wanneer u eigenlijk wilt gaan genieten van het steeds beter wordende weer. Om de balans in uw tuin te houden is regelmatig onderhoud een vereiste. Om erachter te komen wat uw tuin echt nodig heeft, komen we de situatie ter plaatse bekijken. Hier stellen we vast hoe uw tuin is ingedeeld en welke werkzaamheden wij kunnen uitvoeren, waarbij we ook rekening houden met de werkzaamheden die u zelf kunt uitvoeren. Zo komen we samen tot een onderhoudsplan waarmee u verzekerd bent van een tuin die er altijd verzorgd bijligt.

Interesse? Maak een afspraak!

Wilt u uw tuin laten onderhouden door Abrahams Hoveniers. Wij voeren uw tuinonderhoud in Den Bosch uit op afroep of op basis van een overeenkomst. Zo kunt u ervoor kiezen om ons alleen in te schakelen wanneer u denkt dat het nodig is, of we spreken af dat wij regelmatig uw tuin komen onderhouden. Wilt u meer weten over onze werkwijze, of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag met het onderhouden van uw tuin.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl