Dé klantvriendelijke specialist voor ontzorgende tuin-totaaloplossingen.

Tuinonderhoud Eindhoven

Bent u ieder jaar veel tijd kwijt aan het onderhouden van uw tuin? Bent u niet in staat om uw beplanting regelmatig te snoeien, heeft u geen zin in het verwijderen van onkruid of is uw bestrating echt wel een keer toe aan een intensieve reiniging? Abrahams Hoveniers staat voor u klaar om uw tuinonderhoud in Eindhoven te plegen. Wanneer enige hulp bij het onderhouden van uw tuin welkom is, bent u bij ons aan het juiste adres. We beschikken over een team met ruime ervaring en expertise, waarmee we u en uw tuin een dienst kunnen bewijzen. Ontdek de mogelijkheden die Abrahams Hoveniers u te bieden heeft.

Tuinonderhoud in Eindhoven door Abrahams Hoveniers

Abrahams Hoveniers is een hoveniersbedrijf met ruime ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen in de regio van Eindhoven. Wij vinden het belangrijk dat onze tuinen zo onderhoudsvriendelijk mogelijk zijn, maar we maken ons geen illusies: een onderhoudsvrije tuin bestaat nou eenmaal niet. Daarom is het plegen van tuinonderhoud ook een van de diensten die wij aanbieden. Door het tuinonderhoud in Eindhoven aan ons over te laten bent u zeker van de beste zorg en een professioneel resultaat.

Onze diensten

Wanneer u uw tuinonderhoud in Eindhoven wilt uitbesteden, kunt u bij Abrahams Hoveniers terecht voor een uitgebreid aanbod aan diensten. Hierdoor kunt u het volledige onderhoud aan ons overlaten. U kunt gebruik maken van onder andere de volgende diensten:

Snoeien
Gazononderhoud
Bestratingsonderhoud
Vijveronderhoud
Bemesten
Rooien van bomen en andere beplantingen
Onkruidbestrijding
Prachtig aangelegde tuin met vijver

Laat uw tuinonderhoud in Eindhoven aan ons over

We sluiten onze werkzaamheden aan op uw wensen. Heeft u een grote tuin en wilt u graag een deel van de klusjes zelf doen? Geen probleem, wij nemen het zwaardere werk voor onze rekening. Alles in overleg met u, we stellen ons dienstbaar op. We komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken. Hoe zit uw tuin in elkaar, wat voor soort beplanting heeft u en welke werkzaamheden wilt u graag zelf doen? We denken met u mee over een goede invulling van het onderhoudsplan dat we zullen opstellen. U kunt ons inschakelen op afroepbasis, maar een overeenkomst aangaan is ook een mogelijkheid. In het laatste geval komen we op afgesproken momenten langs om uw tuin bij te houden. Zo weet u zeker dat uw tuin er altijd verzorgd uitziet.

Meer weten? Neem contact op

Uw tuinonderhoud in Eindhoven laten uitvoeren door Abrahams Hoveniers? We helpen u graag met het verzorgen van uw tuin. Bent u benieuwd naar onze diensten, tarieven of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op, we beantwoorden al uw vragen. Direct een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! We horen graag van u.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl