Dé klantvriendelijke specialist voor ontzorgende tuin-totaaloplossingen.

Tuinonderhoud Tilburg

Als hoveniersbedrijf weten wij maar al te goed dat een tuin regelmatig onderhoud vereist om in optimale staat te blijven. Heeft u daar geen zin in, tijd voor of bent u niet in staat om dit zelf te doen? Dan schakelt u Abrahams Hoveniers in, wij zijn dé specialist op het gebied van tuinonderhoud in Tilburg. We gaan graag met u in gesprek om een geschikt onderhoudsplan op te stellen voor uw tuin. We voeren ook tuinonderhoud in Tilburg uit op afroepbasis. Welke vorm van onderhoud u ook zoekt: Abrahams Hoveniers staat voor u klaar.

Tuinonderhoud Tilburg door Abrahams Hoveniers

Als traditioneel hoveniersbedrijf hebben we ruime ervaring met het plegen van tuinonderhoud, het maken van ontwerpen voor een nieuwe tuin en het aanleggen van een tuin. Met een fraai ontwerp en een zorgvuldig aangelegde tuin bent u er echter nog niet. Eens in de zoveel tijd zal het nodig zijn om uw tuin te onderhouden. Uw haag moet gesnoeid worden, de bestrating mag wel weer eens gereinigd worden en het maaien van uw gazon mag zeker niet vergeten worden. Voor deze en andere vormen van tuinonderhoud in Tilburg bent u bij Abrahams Hoveniers aan het juiste adres. Dankzij onze brede interesses in het hoveniersvak kunnen we u van professioneel advies voorzien, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wanneer u graag wat ondersteuning krijgt bij het plegen van tuinonderhoud in Tilburg kunt u Abrahams Hovenier inschakelen om dit voor u te verzorgen. Wij voeren verschillende werkzaamheden uit, waaronder:

Snoeien
Gazononderhoud
Bestratingsonderhoud
Vijveronderhoud
Bemesten
Rooien van bomen en andere beplantingen
Onkruidbestrijding
Prachtig aangelegde tuin met vijver

Regelmatig tuinonderhoud Tilburg

Ons deskundige team heeft de kennis in huis om u precies te vertellen wat uw tuin wel of niet nodig heeft. Iedere tuin is anders en het maken van een onderhoudsplan is echt maatwerk. Mogelijk wilt u een deel van de werkzaamheden zelf uitvoeren en heeft u ons alleen nodig voor het snoeien van uw beplanting en wilt u dat we een keer per jaar langskomen. Wat we precies moeten doen laten we graag aan u over. We denken uiteraard wel met u mee en kunnen al uw vragen beantwoorden, mocht u niet zeker weten welke vorm van onderhoud geschikt is of met welke regelmaat het tuinonderhoud in Tilburg gepleegd dient te worden.

Een afspraak maken? Neem contact op!

Wilt u uw tuinonderhoud in Tilburg uitbesteden aan Abrahams Hoveniers? We knappen met alle plezier de klusjes in uw tuin op. U kunt achterover hangen terwijl wij ervoor zorgen dat uw tuin weer piekfijn in orde is. Wilt u een afspraak maken of wilt u meer weten over de mogelijkheden om een overeenkomst aan te gaan? Neem dan contact met ons op, we horen graag van u.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl