Dé klantvriendelijke specialist voor ontzorgende tuin-totaaloplossingen.

Tuinontwerp Den Bosch

Een tuinontwerp is altijd een erg persoonlijke creatie. Bij Abrahams Hoveniers weten we dat maar al te goed. Daarom helpen we u graag bij het maken van uw tuinontwerp in Den Bosch. Hierbij houden we rekening met uw woonomgeving, gezinssituatie en wensen die u en uw huisgenoten hebben. Dit bij elkaar zorgt ervoor dat u een tuinontwerp in Den Bosch krijgt waar u nog heel lang heel veel plezier van gaat beleven. Maak kennis met onze tuinontwerper, bespreek uw ideeën en ontdek de mogelijkheden. We ontwerpen uw tuin aan de hand van onze kenmerkende pijlers: heldere lijnen, krachtige eenvoud en originaliteit.
(droom)tuin ontwerpen

Uw tuinontwerp in Den Bosch door Abrahams Hoveniers

Wanneer u een nieuw tuin laat aanleggen wilt u hier nog lang van kunnen genieten. En voor veel mensen valt onderhouden van de tuin niet onder de noemer genieten. Daarom bent u bij ons zeker van een onderhoudsvriendelijke tuin die weinig van uw tijd vergt om in goede conditie te blijven. Door gebruik te maken van kwalitatieve, duurzame materialen geven we uw tuin de uitstraling en sfeer die perfect bij u past. Een tuinontwerp in Den Bosch van Abrahams Hoveniers is overigens meer dan alleen een gedetailleerd ontwerp. We adviseren u over alle aspecten van het ontwerpen van uw tuin, zoals de indeling en keuze voor geschikte bestrating. Alles is mogelijk, dus schroom niet om uw wensen met ons te delen.
Uw tuinontwerp door Abrahams Hoveniers

Hoe wij tot uw tuinontwerp in Den Bosch komen

Een goed tuinontwerp is ontworpen rond u en uw woonsituatie. Onze ontwerpers zijn erop gebrand om het maximale uit iedere vierkante meter te halen. Wanneer u de maximale lusten en minimale lasten ervaart, hebben wij ons werk goed gedaan. Er komt veel bij een tuinontwerp kijken en daarom is extra advies vanuit onze ervaring en kennis zeker geen overbodige luxe. Sterker nog, het is een cruciaal onderdeel van onze service. Bij het ontwerpen van uw tuin doorloopt u een aantal fases, waarbij het ontwerp in iedere fase concretere vormen aanneemt.

1. Wat zijn uw wensen?

Tijdens deze oriëntatiefase is het vooral zaak om zoveel mogelijk ideeën op te doen. Er zijn geen foute of goede wensen. Verzamel uw huisgenoten voor een goede brainstormsessie en noteer de wensen van uzelf en de rest. Deze informatie gaat onze ontwerper van pas komen om een tuin te ontwerpen waar iedereen zich prettig bij voelt.

2. Realistisch plan maken

Tijdens de eerste fase zijn er veel ideeën en wensen geopperd. Het liefst zou onze ontwerper al deze wensen in één ontwerp samenvoegen, maar dat is niet altijd realistisch. U bent gebonden aan een budget, de beschikbare ruimte en andere praktische zaken die ervoor zorgen dat niet alle wensen ingewilligd kunnen worden. Onze ontwerper gaat met u in gesprek om prioriteiten te stellen en een afweging te maken tussen wensen en mogelijkheden.
Een definitief tuinontwerp laten maken

3. Een eerste schets

Nu het voor onze ontwerper duidelijk is hoe uw tuinontwerp in Den Bosch er in globale lijnen uit komt te zien, gaat hij aan de slag met het maken van een eerste schets. Uw ontwerp komt in deze fase echt tot leven. Samen met onze ontwerper bespreekt u het resultaat. Is alles naar wens? Dan wordt het definitieve ontwerp gemaakt.

4. Het definitieve ontwerp

Uw definitieve tuinontwerp in Den Bosch wordt met behulp van professionele software in de computer getekend. Onze ontwerper denkt aan alle details, zoals bloemen, lichtpunten en wateraansluiting. Met dit ontwerp kunnen onze hoveniers direct aan de slag.

5. De aanleg van uw droomtuin

Bent u helemaal tevreden? Dan kunnen we snel aan de slag. U kunt lekker in uw luie stoel zitten kijken hoe uw droomtuin langzaam vorm krijgt. Hoe lang het duurt om uw tuin aan te leggen, hangt vanzelfsprekend erg af van uw tuinontwerp.

Ontdek de mogelijkheden bij Abrahams Hoveniers

Uw tuinontwerp in Den Bosch overlaten aan Abrahams Hoveniers? We helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek de mogelijkheden die Abrahams Hoveniers u te bieden heeft.