Verlichtingsplan tuin

Verlichting laat uw tuin nóg beter tot zijn recht te laten komen. Zo kunt u iedere dag van het jaar genieten van uw schitterend aangelegde tuin. Door een verlichtingsplan voor uw tuin op te stellen door een professional zoals Abrahams Hoveniers creëert u het beste resultaat. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van uw droomtuin. Abrahams Hoveniers verzorgt graag uw nieuwe tuin, van ontwerp tot aanleg. Tijdens dit proces schenken wij veel aandacht aan het opstellen van een verlichtingsplan van uw tuin. De juiste verlichting tilt uw tuin naar een hoger niveau. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Aan de hand van een korte kennismaking met onze tuinontwerper nemen we graag al uw wensen voor het verlichtingsplan van de tuin door.

Laat uw tuinverlichting lichtplan opstellen door Abrahams Hoveniers

Door uw tuinverlichting lichtplan op te laten stellen door een hovenier bent u ongetwijfeld verzekerd van een prachtig eindresultaat. Onze tuinontwerpers hebben veel ervaring in het opstellen van verschillende tuinverlichtingsplannen. We bespreken samen met u welke delen van de tuin u bijvoorbeeld ’s avonds verlicht wilt zien, wat de diverse functies zijn van de verlichting en uit welke richting u graag het licht wilt laten komen. Daarna kijken we welke armaturen het beste geschikt zijn en of de gewenste lichtbalans hiermee gecreëerd wordt.
De onderstaande projecten realiseerden wij eerder voor klanten
We helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin!

De functies van tuinverlichting

Tuinverlichting heeft vooral een praktische functie, maar dient ook op sommige plekken sfeervol te zijn. Bij functionele tuinverlichting kunt u denken aan verlichting langs looppaden door de tuin of een lamp die aanspringt door bewegingssensoren bij de voordeur, zodat u altijd voldoende licht heeft. Bovendien denken we tijdens het maken van een tuinverlichtingsplan mee aan het verhogen van uw veiligheidsgevoel. Inbrekers weren tenslotte goed verlichte plekken. Sfeerverlichting zorgt er tevens voor dat u ook tijdens lange zomeravonden nog uren gezellig buiten kunt zitten en creëert een warme sfeer. Met accentverlichting accentueert u de meest bijzondere of mooie gedeeltes van uw tuin, veranda of terras. Wanneer we het tuinverlichtingsplan opstellen bekijken we welke functie voor welk gedeelte van uw tuin het meest toepasselijk is.

De voordelen van een tuin elektraplan

Door vooraf een tuin elektraplan op te maken komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Het zou zonde zijn om na het aanleggen van de (nieuwe) tuin erachter te komen dat er een tekort of overschot is aan verlichting. Het opstellen en nauwkeurig volgen van een tuin elektraplan van een ervaren hovenier brengt een stukje duidelijkheid en houvast. Door het verlichtingsplan opmaken over te laten aan een professional zoals Abrahams Hoveniers bent u verzekerd dat aan alles is gedacht, tot in de kleinste details. Bovendien helpt het opstellen van een tuin elektraplan later bij het uitkiezen van de lampen en armaturen.

Haal het maximale uit uw tuin

Een verlichtingsplan zorgt ervoor dat u het maximale plezier en gemak uit uw tuin haalt. Zonder enige verlichting in de tuin zou het maar een donkere plek worden. Tuinverlichting brengt woning en tuin samen en zorgt voor een prachtige harmonie. Een ander belangrijk doel en onderdeel van een tuinverlichtingsplan is dat de gekozen verlichting de veiligheid verbetert. Ongenodigde gasten zullen wel twee keer denken voordat ze proberen binnen te dringen en door uw paden goed te verlichten voorkomt u struikelen of andere ongelukken. Deze verschuilen in het donker in een klein hoekje.

Een plan op maat

Als we voor u aan de slag mogen dan ontwerpen wij altijd een verlichtingsplan voor uw tuin op maat. Bij Abrahams Hoveniers staan we voor heldere lijnen, krachtige eenvoud en originaliteit. Onze tuinontwerpers hebben veel ervaring met opstellen van een tuinverlichtingsplan voor diverse tuinen en plattegronden. Voor iedere tuin valt een verlichtingsplan te maken waarbij er rekening gehouden wordt met uw voorkeur en wensen. Heeft u een prachtige overkapping maar nog onvoldoende (sfeer)licht? Of wilt u de complete verlichting in uw tuin aanpakken? Laat dan een tuin verlichtingsplan opstellen door Abrahams Hoveniers. We helpen u graag bij het realiseren van een schitterende tuin waar u jarenlang plezier van zult beleven.

Mogen wij voor u aan de slag?

Na het opstellen van uw verlichtingsplan gaan onze hoveniers aan de slag met het aanleggen van de tuinverlichting. De ideeën op papier komen nu écht tot leven. Dit zorgt voor veel voldoening in ons werk. Tijdens het aanleggen houden we er rekening mee dat uw tuin zo onderhoudsvriendelijk mogelijk blijft. Onze hoveniers hebben al in menig tuin de verlichting mogen aanleggen, met altijd een tevreden klant als resultaat. U kunt het aanleggen van uw tuinverlichting dan ook zeker aan ons toevertrouwen. Met uiterste zorgvuldigheid gaan we te werk en vertrekken pas bij een tevreden klant.

Abrahams Hoveniers: uw specialist voor tuin-totaaloplossingen

Een verlichtingsplan voor uw tuin laten maken door Abrahams Hoveniers? We dragen graag bij aan het afwerken van uw tuin met verlichting. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Hoewel we in Biest-Houtakker gevestigd zijn, kunt u onze diensten in heel Noord-Brabant inschakelen. Laat u verrassen door de mogelijkheden die Abrahams Hoveniers u te bieden heeft.