Abrahams Hoveniers neemt uw tuinwerk van A tot Z uit handen.

Zwemvijvers zijn natuurlijk, duurzaam en een sfeervolle toevoeging in de tuin. Bijkomend voordeel: door de natuurlijke filter houdt een zwemvijver zichzelf schoon en dat scheelt aanzienlijk in de kosten ten opzichte van een zwembad.

Abrahams werkt graag en met passie aan het gezamenlijk ontwerpen en realiseren van uw droom zwemvijver, zie ook onze meest recente zwemvijvers.

Ontwerp en aanleg van een zwemvijver

Wordt de vijver groot aangelegd zodat je er echt in kunt zwemmen of kiezen jullie voor een kleiner model met zitbank zodat je heerlijk in het zonnetje kunt relaxen? En krijgt de vijver een natuurlijke vorm of wordt het een strak model afgezet met moderne tegels? Op het gebied van zwemvijvers is de keuze groot en moet het model, de afmeting en de look goed passen bij jullie wensen en tuin. Abrahams ontwerpt vijvers op maat en heeft jarenlange ervaring met het aanleggen van zwemvijvers ondanks dat het begrip nu pas leeft.

Goedkoper en duurzamer dan een zwembad

Een zwemvijver is naast een sfeervol alternatief ook een goedkopere oplossing voor een zwembad in de tuin. Door de natuurlijke helofytenfilter behoudt het water optimale kwaliteit en wordt de vijver door middel van een natuurlijk proces met planten en bacteriën schoon gehouden. Je hebt dus geen dure apparatuur, chloor of zout nodig en bespaart flink op de energierekening. Omdat een zwemvijver idealiter wordt aangelegd op een plek met de meeste zonuren, verwarmt het water zichzelf bovendien.

Voordelen van een zwemvijver

Natuurvriendelijk en duurzaam
Heel het jaar door een sfeervol gezicht in de tuin
Gezond en schoon water
Energiezuinig
Toepasbaar in iedere tuin van groot tot klein

De mogelijkheden voor een zwemvijver in uw tuin bespreken we graag. Neem vrijblijvend contact op.


Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief met oneindig veel tuininspiratie!