Zwembad laten plaatsen in de tuin

De zomers in Nederland worden steeds warmer en de openbare zwembaden dan ook steeds drukker. Het liefst wilt u dan natuurlijk een duik kunnen nemen in een zwembad in eigen tuin. Een zwembad laten plaatsen in de tuin zorgt ervoor dat u altijd vakantie kunt vieren in eigen tuin. Abrahams Hoveniers is u naast tuinaanleg en tuinonderhoud graag van dienst met het laten plaatsen van een zwembad in de tuin.

Optimaal genieten met een zwembad in eigen tuin

Droomt u ook al jaren van een zwembad of spa in de tuin? Heel wat mensen genieten het hele jaar door van hun zwembad in de tuin. Als u na het werken op een warme dag thuiskomt, biedt uw eigen zwembad u direct verkoeling. Waarom zou u zichzelf die luxe en dat comfort niet gunnen? Zo kunt u altijd vakantie vieren in eigen tuin en kunt u drukke openbare zwembaden vermijden.

Zelf een zwembad plaatsen in de tuin is een lastige klus die vraagt om de nodige kennis en ervaring. Abrahams Hoveniers kan u helpen uw droom te realiseren door samen met u te kijken naar welk soort zwembad het beste bij u past. Door uw zwembad door ons te laten plaatsen heeft u altijd een plek heeft waar u zich kan terugtrekken om te relaxen.

Waarom een zwembad laten plaatsen?

Wil je een zwembad laten plaatsen in de tuin, maar twijfelt u over of dit wel iets voor u is? Abrahams Hoveniers geeft u graag een aantal goede redenen om een zwembad te laten plaatsen:

    • Een verfrissende duik nemen is gezond en werkt ontspannend na een lange dag werken
    • Een zwembad in de tuin geeft een fikse meerwaarde aan uw woning
    • Waar openbare zwembaden maar beperkt geopend zijn, kunt u in uw eigen zwembad altijd terecht

Door een zwembad te laten plaatsen in de tuin geeft u uw woning een mooie, luxe uitstraling. Een zwembad laten plaatsen in de tuin biedt vele voordelen, waaronder dat uw woning meer waard maakt.

De onderstaande projecten realiseerden wij eerder voor klanten

Voor welk type zwembad kiest u?

Steeds meer mensen laten een zwembad aanleggen in de tuin en met de steeds warmere zomers kunnen we er ook meer van genieten. Zwembaden zijn er in vele soorten en maten. Abrahams Hoveniers helpt u graag bij het vertalen van uw wensen naar een zwembad. Bent u bang dat uw tuin te klein is voor een zwembad? Ook voor kleinere tuinen hebben wij een oplossing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hydropool met minimale afmetingen of een spa. Wij zijn officiële dealer van Wellness Tuinier en plaatsen zwembaden in de tuin op maat.

Hydro pool

Wilt u kunnen genieten van uw zwembad en tegelijkertijd werken aan uw conditie? Een hydropool is een zwembad voorzien van een jetstream of een zwemmachine. Deze verplaatst water met kracht waardoor je tegen de stroom in kunt zwemmen. Zo kunt u een zwembad laten plaatsen in de tuin en genieten van een ultieme wellness ervaring.

Polypropyleen zwembaden

Wilt u graag een zwembad in de tuin dat een leven lang meegaat? Dan is een polypropyleen zwembad een uitstekende keuze. Polypropyleen is een milieuvriendelijke, recyclebare vorm van kunststof. Doordat een polypropyleen zwembad glad wordt afgewerkt maken vuil en algen geen schijn van kans. Daarnaast kunnen wij als afnemer bij Wellness Tuinier uw polypropyleen zwembad op maat laten maken waardoor er veel mogelijk is.

Polyester zwembaden

Ook de polyester zwembaden gaan jarenlang mee. De polyester zwembaden kunt u in vele afmetingen en verschillende dieptes bij ons bestellen. Het voordeel van een polyester zwembad is dat deze onderhoudsvriendelijk is, maar ook zeer sterk. Dit type zwembad wordt met de hand gemaakt en wordt gefabriceerd van dikwandig, onverslijtbaar polyester.

Spa’s en sauna’s

Een eigen spa in de tuin klinkt natuurlijk als een droom. Door de spa’s en sauna’s van Wellness Tuinier in uw tuin te plaatsen, kan deze droom werkelijkheid worden. U kunt een keuze maken uit vele verschillende spa’s en sauna’s. Voor welke spa u kiest hangt voornamelijk af van het uiterlijk van de spa, de indeling van uw tuin en het energieverbruik. Wat betreft sauna’s heeft u de keuze uit elektrische sauna’s, een stoom sauna en een hout gestookte sauna.

Uw zwemervaring verbeteren met de juiste accessoires

Wilt u uw zwembad laten plaatsen in de tuin en afmaken met de juiste accessoires? Bij Abrahams Hoveniers hebben we verschillende accessoires die ervoor zorgen dat uw zwembad niet alleen een mooiere uitstraling krijgt, maar ook comfortabeler wordt. Denk hierbij aan verlichting, randafwerking, trappen en zitbanken. Onze medewerkers geven u hierover graag passend advies.

Zo kunt u uw zwembad onderhouden

Vergeet niet dat bij een zwembad laten aanleggen in de tuin onderhoud komt kijken. Door uw zwembad in de tuin goed te onderhouden kan u een hoop tijd en geld besparen door toekomstige schade te voorkomen. De belangrijkste aspecten van zwembadonderhoud zijn het zwembadwater, de oppervlakte van uw zwembad, het zwembad filtersysteem en de skimmers en retouren. Wilt u het onderhoud aan uw zwembad uitbesteden? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden. We nemen het onderhoud graag voor u uit handen.

  • Zwembadonderhoud houdt het water schoon

  • Zwembadonderhoud beschermt het apparatuur

  • Zwembadonderhoud voorkomt eventuele schade

De kosten van een zwembad laten plaatsen in de tuin

Natuurlijk vraagt u zich af hoe duur een zwembad laten plaatsen in de tuin eigenlijk is. Dit verschilt per zwembad en tuin. Iedere tuin en ieder zwembad is anders, dus variëren de prijzen hiervan ook. Daarnaast zijn ook de accessoires en toebehoren van invloed op de prijs. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de benodigdheden voor het behouden van de waterkwaliteit. Of wat dacht u van de filter en pomp, eventuele zwembadverwarming of een zwembadoverkapping. Het beste is dan ook om een offerte op maat te laten maken bij Abrahams Hoveniers, dan weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Wanneer wij een ontwerp hebben gemaakt aan de hand van uw wensen, kunnen we u ook vertellen wat de kosten voor de aanleg van een zwembad zijn.

Uw zwembad laten plaatsen door Abrahams Hoveniers

Abrahams Hoveniers is gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Laat u ook uw zwembad in de tuin plaatsen door ons, dan heeft u voor het gehele project slechts één specialist. Dit betekent dat u een vast aanspreekpunt heeft en dat is wel zo gemakkelijk. Abrahams Hoveniers zorgt voor het totaalplaatje, zodat u binnen korte tijd al plezier kunt hebben van uw zwembad in de tuin.

Bent u op zoek naar een partij die heel de tuin met zwembad kan realiseren? Dan bent u bij Abrahams Hoveniers aan het juiste adres. Abrahams Hoveniers is officiële dealer van Wellness Tuinier. Al onze zwembaden zijn afkomstig uit het assortiment van Wellness Tuinier en gemaakt van hoge kwaliteit.

Meer weten?

Wilt u ook een zwembad laten plaatsen in de tuin? Of bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

De ervaren medewerkers van Abrahams Hoveniers kijken graag samen met u naar welk type zwembad het beste past bij uw situatie. U kunt ons telefonisch bereiken, via de mail of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.