Zwemvijver Den Bosch

Genieten van een heerlijke zwemvijver in Den Bosch of omgeving? Dankzij de schitterende ontwerpen van Abrahams Hoveniers creëert u zelf een unieke combinatie van een weelderige vijver én een zwembad. Zelf de luxe van een schitterende zwemvijver in Den Bosch ervaren? Aarzel dan niet om uw plannen of wensen aan ons te laten weten. De ontwerper maakt graag met u een afspraak om te verschillende mogelijkheden te bespreken. Benieuwd? Lees snel verder en ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van ontwerp en realisatie.

Zwemvijver in Den Bosch door Abrahams Hoveniers

Een zwemvijver in Den Bosch of omgeving door ons laten aanleggen kan op verschillende manieren en aan de hand van allerlei ontwerpen. Een zwemvijver is dé luxe combinatie tussen vijver en zwembad en vraagt natuurlijk om de nodige ruimte. Wij hanteren voor onze zwemvijvers in Den Bosch en omgeving de mooiste ontwerpen. Zelf ook een duik nemen in deze natuurlijke combinatie van in alle luxe zwemmen in uw eigen tuin? Wij combineren stijl en woonplezier in één ontwerp waar u hele jaar door plezier van heeft. In onze zwemvijvers voor Den Bosch of omgeving heeft u het idee dat u in een plas of meertje in de vrije natuur duikt. Maar schijn bedriegt: het is toch echt uw eigen achtertuin!

De onderstaande projecten realiseerden wij eerder voor klanten

Een positieve toevoeging aan uw tuin

Zwemvijvers vragen om geen dure filtersystemen of om een ingewikkelde manier van schoonmaken. Dat komt doordat onze ontwerpers de vijver in verschillende opsplitsen. Het ene deel is het zwemdeel, tevens het grootste deel. Het andere deel is een bassin met waterplanten en een waterpomp voor een goede watercirculatie. Hierdoor wordt een natuurlijk waterbassin gecreëerd met plek voor flora en fauna. Vul uw vijver aan met elementen zoals een beekje, rotspartijen of een houten vlonder. Zo heeft u ook in de wintermaanden plezier van een schitterende zwemvijver.

Prachtige ontwerpen

Onze ontwerpers werken graag met duidelijk herkenbare lijnen, die ondanks hun eenvoudige uitstraling zorgen voor een unieke invulling in de tuin. Zo ook voor de zwemvijver, waarin deze eigenschappen gecombineerd worden. De zwemvijver is een natuurlijk concept, dat nooit ingewikkeld moet zijn. Het moet zowel uw woning als tuin een stijlvolle impuls geven en natuurlijk het comfort van een zwembad bieden. Eigentijds, maar toch met een klassieke en natuurlijke gedachte; deze oervormen combineren wij graag. Bekijk op onze website dan ook gerust eens de ontwerpen die uw zwemvijver voorgingen.


Neem contact met ons op

In de zwemvijver worden natuurlijke elementen gecombineerd met menselijke luxe. Tot slot is een zwemvijver ook een onderhoudsvriendelijkere keuze dan een klassieke vijver. Af en toe wat dode blaadjes of takken uit de zwemvijver verwijderen is voldoende om de zwemvijver schoon te houden. Wilt u al helemaal op de natuurlijke toer gaan? Dan kunt u zelfs vissen loslaten in uw vijver.  

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wilt u zelf een duik nemen in uw eigen zwemvijver? Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden die Abrahams Hoveniers u biedt.telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl