Zwemvijver Tilburg

Een zwemvijver in uw tuin in Tilburg, dat is toch genieten? Een zwemvijver combineert het beste van twee werelden: zwemgemak en een ongerepte natuurlijke omgeving. Naast heerlijke verkoeling in de warme zomermaanden geeft een zwemvijver in Tilburg jouw tuin een bijzondere uitstraling, ook in de winter. Maak kennis met de ontwerper van Abrahams Hoveniers om de mogelijkheden te bespreken en alvast wat ideeën op te doen. We helpen u graag bij het realiseren van een prachtige zwemvijver in Tilburg en omstreken.

Zwemvijver Tilburg door Abrahams Hoveniers

Een zwemvijver in Tilburg is zoveel meer dan een bassin om in te zwemmen. Het is een prachtige vijver die naadloos aansluit op de rest van uw tuin die ook nog eens de gelegenheid biedt om een frisse duik te nemen wanneer u dat wenst. Het principe van een zwemvijver is even fascinerend als praktisch. Het geheel bestaat uit twee delen, waarbij het ene deel geschikt is om in te zwemmen en in het andere deel de filtering van het water wordt verzorgd. Hier zorgen waterplanten voor een natuurlijke vorm van filtratie van het water. Met een waterpomp zorgt u ervoor dat het water gecirculeerd wordt en de waterplanten hun werk goed kunnen doen. De waterplanten geven je het gevoel dat je in de vrije natuur bent, en niet in je achtertuin. Een zwemvijver in Tilburg van Abrahams Hoveniers is de perfecte balans het genot van een luxe zwemvijver en de natuurlijke uitstraling van planten en water.
De onderstaande projecten realiseerden wij eerder voor klanten

Genieten in uw zwemvijver in Tilburg

Een zwemvijver heeft naast esthetische voordelen ook significante ecologische voordelen die het plaatsen van de vijver aantrekkelijk maakt. Dankzij de verschillende soorten biologische filtersystemen die in het water aanwezig zijn, is het niet nodig om met chemicaliën aan de slag te gaan. Beter voor het milieu en beter voor uw ogen en huid wanneer u besluit om even kopje onder te gaan. Ondanks het gebrek aan moderne filtersystemen en het gebruik van chemicaliën blijft het water minstens zo helder als in een zwembad. Met een zwemvijver kiest u dus voor een verantwoorde oplossing.

Heldere lijnen en originaliteit

Abrahams Hoveniers staat voor heldere lijnen, krachtige eenvoud en originaliteit in de tuin. Wat symboliseert deze kenmerken nu beter dan een zwemvijver? Het is een natuurlijk concept met een prachtige uitstraling en kan iedere tuin omtoveren tot een absolute droomtuin. Onze ontwerpers tekenen met veel passie een zwemvijver voor uw tuin in Tilburg, omdat ze weten hoeveel plezier het u op gaat leveren. Het is niet voor niets een van onze favoriete elementen die we aan een tuinontwerp mogen toevoegen.

Interesse? Neem direct contact met ons op

Voor een zwemvijver in Tilburg maken we gebruik van al het goede dat de natuur ons te bieden heeft. U kunt overigens ook kiezen voor het toevoegen van vissen aan uw zwemvijver in Tilburg. We informeren u graag over de verschillende vissoorten die graag met u zwemmen. Kunt u niet wachten om een duik te nemen in uw eigen zwemvijver? Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl