Daktuin

De daktuin is in de loop der jaren steeds populairder geworden. Het is namelijk niet alleen een fraai geheel, het is ook nog eens ontzettend goed voor uw omgeving. Een daktuin werkt bevorderend op het gebied van economie, ecologie en maatschappelijk vlak. Daarbij zijn er ontzettend veel mogelijkheden om een daktuin te personaliseren. U kunt het dak volledig inrichten naar eigen wens en er zijn veel gewassen beschikbaar. Bij Abrahams Hoveniers vinden wij het belangrijk dat een daktuin goed wordt aangelegd. Dit bevordert namelijk de levensduur van het dak én de tuin. Wilt u graag ontdekken wat er mogelijk is bij uw dak? Lees dan snel verder.

Daktuin laten aanleggen door Abrahams Hoveniers

Wilt u een begaanbare daktuin dat ook gebruikt kan worden voor recreatieve doeleinden? Dan bent u bij Abrahams Hoveniers aan het juiste adres. Wij helpen niet alleen mee bij de aanleg van de tuin. We zijn ook altijd bereid om mee te denken met het ontwerp. Onze tuinontwerper is gespecialiseerd in het ontwerpen van daktuinen in verschillende groottes. We gaan graag met u in gesprek om bepaalde wensen en eisen met u door te spreken. In samenspraak komen we altijd tot een geschikt ontwerp. Daarna kunt u heerlijk plaatsnemen in uw spreekwoordelijke luie stoel terwijl onze tuinexperts aan de slag gaan met het ontwerp. Tijdens het aanleggen staat een professionele aanpak en de kwaliteit van het ontwerp bij ons centraal. Door onze jarenlange ervaring bent u altijd verzekerd van een prachtig resultaat.
We helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin!

De voordelen van een daktuin

Een daktuin of een groendak kent veel verschillende voordelen. Het dak is niet alleen goed voor de economie. Het biedt nog veel meer. De gewassen op de daktuin absorberen bijvoorbeeld regenwater. Daardoor blijft de grondwaterspiegel stabiel. Het is daarnaast bewezen dat een daktuin schonere lucht realiseert. Ook wordt de levensduur van uw dak verlengd. Heeft u toevallig zonnepanelen? De daktuin verlaagt de algemene temperatuur op het dak waardoor uw zonnepanelen beter renderen.

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek

Een daktuin is over het algemeen erg geschikt voor vlakke of platte daken. Daarbij is uiteraard ook de constructie en de draagkracht van belang. Daarnaast moet de ondergrond van uw dak wortelbestendig zijn. Wilt u weten of een daktuin te realiseren is op uw dak? Onze specialisten komen graag eens langs voor een vrijblijvend gesprek. We nemen dan alle tijd om uw wensen en eisen in kaart te brengen. We meten de tuin alvast in om een beter te beeld te creëren. Uiteindelijk komen we graag met een op maat gemaakt daktuinontwerp. Bij ons staat informeel, klantvriendelijkheid en de focus op uw droomtuin centraal. Neem eenvoudig contact met ons op.