Vijvertuin

Droomt u al jaren van een vijvertuin? Genietend van een mooie afscheiding tussen het water en de verschillende planten. Een vijver is een echte verrijking voor vrijwel iedere tuin. U combineert de prachtige waterwereld met de wereld van planten en andere gewassen. Staat u op het punt om een vijvertuin te ontwerpen of wilt u een vijvertuin laten aanleggen? Dan bent u bij Abrahams Hoveniers aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van verschillende soorten vijvers in tuinen. Niet alleen hebben wij ervaring met een reguliere vijver, we leggen ook zwemvijvers aan. Lees snel verder en ontdek de verschillende mogelijkheden. 

Tuinslang bij tuinaanleg in Breda

Laat een vijvertuin aanleggen door Abrahams Hoveniers

Een vijver in de tuin is, mits goed aangelegd, een echte aanwinst voor uw tuin. Daarbij is een vijver niet alleen geschikt voor de grotere tuinen. Wij maken het ook mogelijk om in een kleinere tuin een vijver aan te leggen. Abrahams Hoveniers kan u ondersteunen in zowel de ontwerpfase als de realisatie en aanleg van de vijvertuin. Wij vinden het daarbij belangrijk dat de vijver perfect aansluit bij de stijl van de tuin. De beplanting en eventuele sierbestrating wordt ook in het ontwerp meegenomen.

Verschillende mogelijkheden

De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Wilt u de vijver centraal in de tuin of liever subtiel aan de zijkant van de tuin? Daarbij zijn er ook verschillende vijvers. Misschien wilt u bijvoorbeeld karpers in uw vijver? Dit is slechts een voorbeeld van een vijver. Abrahams Hoveniers houdt graag rekening met verschillende soorten vijvers. Wij staan daarbij voor heldere lijnen, originaliteit en structuur. Een vijvertuin hoeft niet per definitie ingewikkeld te zijn. Vooral de natuurlijke uitstraling en de eenheid met de rest van de tuin is erg van belang.

Uw ontwerp wordt werkelijkheid

Gaat u ook voor een vijvertuin? Wij hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van verschillende vijvertuinen. Daarnaast blijven we continu op de hoogte van de laatste trends op het gebied van vijvers en tuinen. We combineren onze expertise met de nieuwste ontwikkelen. Op deze manier kunnen wij u verzekeren dat wij altijd een gewenst ontwerp kunnen uitvoeren. Bent u benieuwd naar onze ideeën? Abrahams Hoveniers is altijd bereid om te luisteren naar uw wensen.

Neem eenvoudig contact met ons op

Kunt u niet wachten totdat u kunt genieten van uw vijvertuin? Aarzel dan niet langer en neem eenvoudig contact met ons op. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden. Mits gewenst, komen we bij u langs voor een gratis adviesgesprek. U kunt dan al uw wensen met ons delen zodat wij beter kunnen visualiseren wat de mogelijkheden zijn. Wilt u graag meer inspiratie? Dan hebben wij altijd verschillende voorbeelden voor u beschikbaar.


Intresse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief met oneindig veel tuininspiratie!