Hovenier

Wilt u uw tuin laten ontwerpen of aanleggen, of is het tijd om uw huidige tuin een onderhoudsbeurt te geven? Abrahams Hoveniers staat voor onderhoudsvriendelijke tuinen die zich laten kenmerken door een krachtige eenvoud, heldere lijnen en originaliteit. Wilt u een tuin om te spelen met de kinderen, om tot rust te komen of gebruikt u uw tuin als extra recreatieruimte? Dan bent u bij Jan Abrahams aan het juiste adres. Heeft u interesse in een bedrijfstuin? Wij ontwerpen en leggen een tuin aan die het visitekaartje van uw bedrijf wordt. Wij hebben veel ervaring met het combineren van beplanting, sierbestrating en kunst in de tuin.

Hoveniersbedrijf Jan Abrahams

Met onze uitgebreide dienstverlening kunnen we u altijd van dienst zijn. We kunnen uw tuin regelmatig van onderhoud voorzien, afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. Ook een eenmalige opfrisbeurt valt onder onze dienstverlening. Bent u de indeling of uitstraling van uw tuin beu, of bent u net verhuisd en wilt u de tuin een transformatie geven? Dan ontwerpen en leggen wij uw tuin aan, waarbij we uiteraard rekening houden met de omgeving en de gebruikers van de tuin.

 

Bij Hoveniersbedrijf Jan Abrahams bent u er zeker van dat wij u regelmatig op de hoogte houden van onze voortgang en bespreken we veranderingen in het ontwerp altijd eerst met u. Deze betrokkenheid vinden wij belangrijk, omdat we uw droomtuin alleen kunnen realiseren als we u goed begrijpen. Daarom komt onze hovenier uit Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch of Hilvarenbeek langs voor een kennismakingsgesprek waarin hij u en uw tuin leert kennen. Deze kennis gebruikt hij vervolgens om een paar schetsen te maken van uw toekomstige tuin. Deze schetsen geven u een goed beeld van het ontwerp dat wij in gedachte hebben en geven u de mogelijkheid om concrete aanpassingen voor te stellen. Zo komen wij tot een ontwerp die de sfeer en harmonie die bij u past uitstraalt.

Laat uw tuin aanleggen door een hovenier

Nadat we het eens zijn geworden over het ontwerp van uw toekomstige droomtuin maken wij de vertaling van papier naar realiteit. Abrahams Hoveniers pakt ook deze fase professioneel aan, met duidelijke communicatie en een vakkundige aanleg. Het aanleggen van een tuin is een specialistisch werk. De kennis en ervaring die wij de afgelopen 25 jaar hebben vergaard benutten wij dan ook optimaal bij het aanleggen van uw tuin. Als hovenier hebben wij met veel verschillende soorten beplanting en bouwmaterialen gewerkt en weten we precies hoe we te werk moeten gaan om uw tuin te realiseren.

 

Natuurlijk houden we er ook rekening mee dat uw tuin zo onderhoudsvriendelijk mogelijk aangelegd wordt, door worteldoeken te gebruiken en tuinplanten te plaatsen die weinig verzorging nodig hebben. De beregening wordt zo geïnstalleerd dat u uw tuin gemakkelijk van water kunt voorzien in de drogere zomermaanden en met onze strategisch geplaatste verlichting leggen we de accenten op de juiste plekken. Heeft u graag stromend water in uw tuin? Wij leggen ook vijvers, waterpartijen en waterornamenten aan, volledig naar uw wens.

Eerlijk en vakkundig

Wij vinden het belangrijk om u op een eerlijke en vakkundige wijze te helpen bij het realiseren van uw droomtuin. Wij zijn eerlijk over uw mogelijkheden en brengen u op de hoogte van de voor- en nadelen van de verschillende ontwerpkeuzes die onze ontwerper maakt. Ook zijn wij eerlijk over onze prijs en de tijd die we nodig hebben om uw tuin op te leveren. Wij voeren geen werkzaamheden uit die niet nodig zijn, maar leggen onze passie en energie liever in de dingen die u wel nodig heeft. En daar willen we ver in gaan, dus u kunt  ook met complexe vraagstukken bij ons terecht. Wij worden gelukkig van het realiseren van uw droomtuin, de beschikbare oppervlakte en de complexiteit van uw wensen zijn uitdagingen die wij graag aangaan om ons doel te kunnen bereiken. Hoewel onze tuinen tijdloos zijn, verwerken wij wel de trends van het moment en uw wensen in het ontwerp. Zo bent u zeker van het beste van meerdere werelden.

Neem contact met ons op

Wij hebben er veel voor over om uw droomtuin te realiseren. Heeft u interesse in een gloednieuwe tuin, of wilt u een bestaande tuin laten onderhouden? Bij Abrahams Hoveniers passen we ons aan uw wensen aan. Van waterpartijen tot speelvriendelijk kunstgras, wij hebben de kennis en techniek om het in uw tuin te verwerken. Wij gebruiken uw wensen en situatie als uitgangspunt voor ons ontwerp, zo komen we altijd tot unieke en originele tuinen die bij u passen. Neem contact met ons op, of kom langs in ons tuincentrum waar u ons assortiment met tuinplanten en tuinartikelen kunt bekijken.


Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl