Tuinaanleg.

Het ontwerpen van een tuin is slechts een stap dichter bij uw droomtuin. De tuinaanleg is de cruciale stap waarin Abrahams Hoveniers het ontwerp vertaalt naar de werkelijkheid. U kijkt na de tuinaanleg niet langer naar een tuin met potentie, maar naar een compleet ingerichte en professioneel afgewerkte tuin. De tuinaanleg van uw droomtuin verdient de aandacht van onze beste hoveniers, want het aanleggen van een tuin is een specialistische klus. Wij hebben de kennis en kunde in huis om uw beplanting te planten, de bestrating aan te leggen en eventueel timmer- en metselwerk te realiseren. Abrahams Hoveniers staat voor onderhoudsvriendelijke tuinen en dat blijkt tijdens de tuinaanleg. We zorgen ervoor dat u weinig onderhoud hoeft te plegen aan uw tuin. Een tuin van Abrahams Hoveniers zorgt voor sfeer en uitstraling in alle seizoenen.

Graafmachines bij tuinaanleg
We helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin!

Tuinaanleg door Abrahams Hoveniers

Het aanleggen van uw tuin is een arbeidsintensieve klus. Bovendien vereist het specifieke kennis, materialen en gereedschappen om het beste resultaat te garanderen. Abrahams Hoveniers biedt al deze zaken en meer. Bij het ontwerpen van uw tuin heeft onze ontwerper overal rekening mee gehouden. Dat maakt het voor onze hoveniers makkelijker om de werkzaamheden op locatie uit te voeren. Zij brengen alle benodigde materialen met zich mee en kunnen direct aan de slag. Om tot het beste resultaat te komen, werken ze zeer accuraat. De uitvoering van de tuinaanleg moet namelijk net zo strak zijn als het ontwerp. Tijdens de tuinaanleg ervaart u hoe snel onze hoveniers uw tuin vormgeven. Heeft u vragen over de tuinaanleg, dan kunt u deze ter plaatse stellen. Als er nog iets aangepast moet worden, denken we graag met u mee om tot een oplossing te komen.

Abrahams Hoveniers zorgt overal voor

Onze hoveniers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring opgedaan in het aanleggen van tuinen. Hierdoor kunnen zij verschillende taken zorgvuldig en snel uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat de bestrating in de tuin netjes gelegd wordt. Dat houdt in dat we de bestrating strak en stabiel leggen, zodat u er nog jaren van kunt genieten. Ook de beplanting nemen we voor onze rekening, waarbij we onze productkennis gebruiken om de planten op de juiste manier aan te planten. Zo weten we zeker dat de planten het goed zullen doen en blijven doen, ook in minder ideale omstandigheden. Is er timmer- of metselwerk vereist? Dan zorgen onze hoveniers ervoor dat dit zonder problemen wordt afgewerkt. Eventuele beregening, verlichting en vijvers leggen we ook aan. Abrahams Hoveniers zorgt voor het totaalplaatje, zodat uw tuin na de tuinaanleg direct te gebruiken is.

Onderhoudsvriendelijke tuinaanleg

We mogen dan wel dagelijks met veel plezier in verschillende tuinen in de weer zijn, we begrijpen heel goed dat niet iedereen de tijd en motivatie heeft om frequent de tuin te onderhouden. Om deze reden zorgen we ervoor dat uw tuin na de tuinaanleg zo onderhoudsvriendelijk mogelijk is. Bij het maken van het ontwerp van de tuin is hier al rekening mee gehouden, maar tijdens de tuinaanleg kunnen we een aantal dingen doen om het benodigde onderhoud nog verder te beperken. De bestrating wordt aflopend gelegd, zodat water goed weg kan lopen en u geen last krijgt van water dat op uw bestrating blijft staan. Met een eventuele beregeningsinstallatie zorgen we ervoor dat u de planten volledig automatisch of semiautomatisch kunt bewateren. Door worteldoeken te gebruiken, geven we onkruid geen kans om op te duiken tussen uw planten. De planten die we plaatsen hoeven niet vaak gesnoeid te worden. Al met al bent u met de tuinaanleg van Abrahams Hoveniers dus verzekerd van een onderhoudsvriendelijke tuin.

Uw tuinidee realiseren? Neem contact met ons op!

Wilt u de tuinaanleg door Abrahams Hoveniers laten verzorgen? Met onze uitgebreide service werken we aan uw tuinproject van ontwerp tot aanleg. Heeft u zelf goede tuinideeën en wilt u dat wij deze voor u realiseren? Dat is uiteraard ook mogelijk. We nemen graag de tijd om uw ideeën te bespreken en voorzien u van professioneel advies. We bekijken uw mogelijkheden en maken een afspraak om uw tuinaanleg uit te voeren. Wilt u meer weten over onze diensten, of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op, we horen graag van u!

  • Tuinaanleg met machine
  • Materiaal voor tuinaanleg
  • Graafmachines bij tuinaanleg
Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl

veelgstelde vragen

Hoe lang gaat een tuin mee?

Doorgaans mag u rekenen op een levensduur van twintig jaar. Daarbij is het wel belangrijk dat de tuin goed onderhouden blijft. Waar nodig moet de grond bemest worden om de levensduur te behouden. In onze branche werken we veel met stabiele zandgrond. Ligt uw tuin op een andere ondergrond, bijvoorbeeld leem of iets soortgelijks? Dan is de kans op verzakking altijd aanwezig. Dit komt de levensduur niet ten goede.

Moet ik tijdens de aanleg van de tuin thuis zijn?

Het is niet noodzakelijk om tijdens de aanleg van uw nieuwe tuin aanwezig te zijn. Als u niet thuis bent, houden wij contact per telefoon. Mocht het gewenst zijn, kunnen we ook tussentijds de voortgang bespreken. Wij spreken altijd onderling af hoe we het project uitvoeren. Bij eventuele dringende zaken zijn wij altijd snel bereikbaar.

Wanneer kan ik het beste een tuin laten aanleggen bij een nieuwbouw huis?

Heeft u een nieuwbouwwoning en mag de nieuwe tuin aangelegd worden? Wij raden u aan om dit zo snel als mogelijk aan te pakken. Wij kunnen eventueel al in een vroegtijdig stadium van waarde zijn. Eventueel gaan we in gesprek met uw aannemer om de indeling af te stemmen. Zodra het dak op het huis zit, kunnen wij al starten met de aanleg van de tuin. Daardoor heeft u minder last van rotzooi of viezigheid gedurende het verbouwproces.