Dé klantvriendelijke specialist voor ontzorgende tuin-totaaloplossingen.

Tuinonderhoud

Een goed tuinontwerp levert een tuin op die niet meer verzorging vergt dan u aankunt. Heeft u echter niet meer de tijd, motivatie of fysieke gesteldheid om de tuin te onderhouden dan kunt u hiervoor bij Abrahams Hoveniers terecht.

Hoewel de tuinen van Hoveniersbedrijf Jan Abrahams zelf weinig onderhoud vragen, is het toch van belang om de tuin periodiek te verzorgen. Onderhoudsvrije tuinen bestaan simpelweg niet: snoeien en mesten houden de natuur onder controle. Om optimaal te genieten van uw tuin, werkt Abrahams Hoveniers met een deskundig team dat alle kennis in huis heeft van de seizoenen en planten. Zo hoeft u in de tuin alleen nog maar achterover te hangen op de ligstoel.

Abrahams Hoveniers weet alles van tuinonderhoud

Snoeien
Gazononderhoud
Bestratingsonderhoud
Vijveronderhoud
Bemesten
Rooien van bomen en andere beplantingen
Onkruidbestrijding

Misschien is zomeronderhoud en winteronderhoud voldoende voor uw tuin. Toch zijn er ook tuinen die per kwartaal of per maand om verzorging vragen. Tuinonderhoud door Abrahams Hoveniers kan daarom op basis van een overeenkomst. Heeft u onze tuinmannen slechts eenmalig nodig, dan kunnen zij ook op afroep langskomen.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief met oneindig veel tuininspiratie!

Abrahams hoveniers | tuincentrum

Meer

Copyright © janabrahams.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites