Dé klantvriendelijke specialist voor ontzorgende tuin-totaaloplossingen.

Tuinonderhoud Breda

Om uw tuin in topconditie te houden is regelmatig tuinderhoud een vereiste. Abrahams Hoveniers heeft ruime ervaring met het onderhouden van tuinen in Breda. Met ons tuinonderhoud in Breda bent u verzekerd van de beste zorg op het gebied van reiniging, snoeiwerk en overig onderhoud in uw tuin. Wanneer u het tuinonderhoud in Breda niet zelf kunt of wilt doen, bieden wij uitkomst. Is uw tuin te groot om zelf alles bij te houden, of bent u niet meer in staat om het snoeiwerk te doen? Abrahams Hoveniers helpt u door deze taken uit handen te nemen. We denken graag met u mee over een onderhoudsplan, zodat uw tuin het hele jaar de gewenste uitstraling heeft.

Tuinonderhoud Breda door Abrahams Hoveniers

Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in verschillende vormen van tuinonderhoud in Breda. We hebben ook de nodige ervaring als het gaat om het ontwerpen of aanleggen van een nieuwe tuin. Deze ervaring helpt ons bij het plegen van tuinonderhoud in Breda. We weten als geen ander welke invloed het ontwerp en de aanleg van de tuin kan hebben op het tuinonderhoud op de lange termijn. Maar zelfs het beste ontwerp en de meest zorgvuldige aanleg kunnen niet voorkomen dat regelmatig tuinonderhoud gepleegd moet worden. Een onderhoudsvrije tuin bestaat namelijk niet. Wij geloven wel in een onderhoudsvriendelijke tuin, waarmee we het tuinonderhoud in Breda tot een minimum proberen te beperken.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Woont u in Breda en wilt u tuinonderhoud aan uw tuin laten plegen? Abrahams Hoveniers heeft een uitgebreid aanbod met diensten waarmee we uw tuin weer in volle glorie weten te herstellen. Onderhoudswerkzaamheden die wij regelmatig uitvoeren zijn:

Snoeien
Gazononderhoud
Bestratingsonderhoud
Vijveronderhoud
Bemesten
Rooien van bomen en andere beplantingen
Onkruidbestrijding
Prachtig aangelegde tuin met vijver

Regelmatig tuinonderhoud in Breda

Om uw tuin netjes en verzorgd te houden is regelmatig tuinonderhoud dus vereist. We denken graag met u mee over een geschikte planning voor uw tuinonderhoud in Breda. Wat voor onderhoud we precies plegen en hoe regelmatig we dat doen is afhankelijk van een aantal factoren. Zo maakt het een groot verschil of uw planten en heesters snelle groeiers zijn of niet. Is eenmaal snoeien per jaar voldoende, of moet er minimaal tweemaal per jaar gesnoeid worden? We bekijken graag de situatie ter plaatse om een goede inschatting te maken. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk dat u een deel van het tuinonderhoud in Breda zelf blijft doen. Zo kunt u het lichtere grondwerk zelf doen en laat u het snoeien aan ons over. Heeft u onze hulp slechts eenmalig nodig, dan komen we langs op afroep.

Hulp nodig in de tuin? Maak een afspraak!

Wilt u uw tuinonderhoud in Breda uitbesteden aan Abrahams Hoveniers? Lekker op uw luie ligstoel genieten van de zon terwijl onze hoveniers de werkzaamheden in uw tuin voor hun rekening nemen? Wij knappen uw klusjes met veel plezier op. Wilt u een afspraak maken of wilt u meer weten over de mogelijkheden om een overeenkomst aan te gaan? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer over onze werkwijze.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl