Tuinrenovatie

Is uw tuin aan een tuinrenovatie toe? Bent u net verhuisd en hebben de vorige bewoners weinig aan de tuin gedaan of wilt u deze graag anders indelen? Dan bent u bij Abrahams Hoveniers aan het juiste adres. Na een tuinrenovatie leveren we uw tuin weer als nieuw op. Helaas zien we dat er bij het aanleggen van tuinen niet altijd rekening gehouden wordt met de levensduur van bepaalde materialen of technieken. Dit is een van de redenen dat we bij Abrahams Hoveniers een voorkeur hebben voor duurzame materialen, onderhoudsvriendelijke ontwerpen en kwalitatieve producten. Bij het renoveren van uw tuin zorgen we er dan ook voor dat u nog lang van uw vernieuwde tuin kunt genieten.

Voordelen van tuinrenovatie

Met een tuinrenovatie pakt u meerdere problemen in een keer aan. Een stoep die scheef ligt, een gazon met kale plekken en een vijver die u liever ziet verdwijnen? Onze hoveniers zorgen ervoor dat de bestrating weer strak komt te liggen, eventueel met andere tegels, ze leggen een nieuwe grasmat of kunstgras aan en de vijver maakt plaats voor een moderne overkapping. Onze uitgebreide ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen helpt ons bij het bepalen van de beste aanpak voor uw tuinrenovatie. We leggen uw ideeën naast de onze en komen zo samen tot een plan tot perfect op uw tuin aansluit.
We helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin!

Tuinrenovatie door Abrahams Hoveniers

Wanneer u kiest voor een tuinrenovatie door van Abrahams Hoveniers bent u zeker van grondige aanpak van uw tuin. We komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken. Wat zijn de problemen, wat wilt u graag behouden en welke andere bijzondere wensen heeft u? Zo krijgen wij een goed beeld van de resultaten die u van ons verwacht en kunnen wij inschatten wat nodig is om uw tuin weer helemaal op te knappen. Tuinrenovatie is vaak een combinatie van ontwerpen, onderhouden en aanleggen. Onze hoveniers hebben ruime ervaring met deze drie elementen van het hoveniersleven en weten dus precies wat uw tuin nodig heeft.

Neem contact op en maak een afspraak!

Wilt u Abrahams Hoveniers inschakelen voor uw tuinrenovatie? Geen gedoe, geen vuile handen, terwijl u ontspant zorgen onze hoveniers voor een compleet vernieuwde tuin. Wij knappen de leuke, de saaie, de vieze, de vervelende en zelfs de lastigste klusjes op. Dit doen we met een grote glimlach op ons gezicht. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op, we komen graag bij u langs! Blaas uw tuin nieuw leven in met een tuinrenovatie door Abrahams Hoveniers!

Creatief en ervaren

Tuinrenovatie vraagt om creativiteit; hoe laten we iets dat versleten is er weer als nieuw uitzien? Bepaalde materialen kunnen goed hergebruikt of opgeknapt worden, denk aan hout als het beste voorbeeld. We denken met u mee en adviseren u waar nodig over de beste oplossing voor uw tuin. Zo hebben onze hoveniers veel verstand van beplanting, onkruidbestrijding en algemene renovatiewerkzaamheden. Uiteindelijk bepaalt u hoe we de tuinrenovatie gaan vormgeven.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl