Strandtuin

Een strandtuin heeft in de loop der jaren flink aan populariteit gewonnen. Wij bij Abrahams Hoveniers begrijpen dat maar al te goed. Veel mensen vinden het prettig om een dagje op het strand te spenderen. Het heerlijke gevoel van het zand tussen uw voeten, de lichte kleuren en de mooie schelpen. Dat gevoel wilt u natuurlijk het liefst iedere dag. Een strandtuin maakt dit mogelijk. U haalt als het ware het strand naar uw tuin. Lees snel verder en ontdek hoe wij een strandtuin in uw tuin kunnen realiseren.

Strandtuin

Laat een strandtuin aanleggen door Abrahams Hoveniers

Laat een strandtuin aanleggen en creëer een echt vakantiegevoel. Kenmerkend voor een strandtuin zijn de lichte kleuren. Voornamelijk wit, beige en lichtgrijs zijn kleuren die vaak voorkomen in een strandtuin. Deze kleuren creëren rust en eenvoud in de omgeving. Daarbij zijn ze vaak goed te combineren met de stijl van uw woning. Van origine heeft een strandtuin ook een visueel effect op uw tuin. De ruimte lijkt een stuk groter door het gebruik van de lichte kleuren en materialen. Eventueel kunt u ook accessoires baseren op de lichte kleuren.

Zelf een strandtuin aanleggen?

Bent u zelf handig met tuingereedschap en wilt u liever de strandtuin volledig zelfstandig aanleggen? Dat is natuurlijk ook een mogelijkheid. Eventueel kunnen wij u helpen bij het ontwerpen van de tuin. Onze ontwerper heeft namelijk veel ervaring met het ontwerpen van verschillende strandtuinen. Wij denken dan ook graag mee. Heeft u advies nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u adviseren op het gebied van de juiste beplanting, de tuinindeling, een verlichtingsplan en nog meer. Abrahams Hoveniers is altijd beschikbaar voor een gratis adviesgesprek.

Uw stranddroom wordt werkelijkheid

Bij Abrahams Hoveniers doen we niets liever dan van uw tuindromen werkelijkheid maken. Het hele proces bestaat uit verschillende fases. Allereerst buigen we ons samen met u over het complete ontwerp. We verwerken daarbij uw eisen en wensen. De eerste schets wordt nog uit de losse pols getekend, als u akkoord gaat kunnen wij de puntjes op de ‘i’ zetten. Daarnaast zijn er verschillende opties die u nog kunt overwegen. Bijvoorbeeld een sprinklerinstallatie inbouwen. Uiteindelijk wordt het ontwerp definitief. Wij zorgen dat alles tot in de millimeter nauwkeurig wordt uitgevoerd. Het gevoel voor precisie en nauwkeurigheid staat bij ons centraal. Alleen zo kunnen wij uw droomtuin realiseren.

Ontdek de mogelijkheden bij Abrahams Hoveniers

Laat uw strandtuin realiseren door Abrahams Hoveniers. Neem eenvoudig contact met ons op. Wij komen dan graag langs voor een intakegesprek. In dit gesprek bespreken we de verschillende wensen door. Heeft u bepaalde voorkeuren of eisen? Wij zijn altijd bereid om mee te denken. Geen enkele uitdaging is ons te gek.


Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief met oneindig veel tuininspiratie!