Abrahams tuintips

Hoe onderhoud je een gazon? Wanneer roep je woekerende planten een halt toe? Wat is de beste manier om de heester te snoeien? Het zijn vragen waar menig tuinier mee te maken krijgt. Wij lanceren daarom in samenwerking de website Abrahams Tuintips. Schrijf u in om altijd op de hoogte te blijven van wanneer welke tuinwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Tuinbibliotheek

U maakt met behulp van uw Facebookaccount of e-mailadres eenvoudig een profiel aan bij Abrahams Tuintips. Geef vervolgens in in uw eigen account aan welke planten er in uw tuin staan en u wordt voortaan automatisch op de hoogte gehouden wanneer de begroeiing verzorging nodig heeft. Zo mist u nooit meer een snoei- of mestbeurt.

Handige video’s

Onze medewerker Roy merkte dat veel klanten tegen dezelfde problemen aan liepen tijdens het tuinieren, dat bracht hem op een idee. Hij legde een database aan met handige DIY-filmpjes voor ons aan. In de video’s legt Roy op toegankelijke wijze uit hoe u uitgebloeide bloemen verwijdert of onkruid met wortel en tak uitroeit. U vindt de video’s in de tuinbibliotheek. Doe hier inspiratie op voor een nieuwe tuin en bekijk de verschillende eigenschappen van planten. Mist u nog een plant? Geef het dan vooral aan. De database is nog in opbouw en wordt in de toekomst steeds verder aangevuld.

Tuintips op maat

De beste verzorging voor uw beplanting hangt niet alleen van de soort, maar ook van andere factoren af. Voer op uw persoonlijke profiel daarom zoveel mogelijk informatie in over uw planten. Staat de begroeiing in de volle zon of juist volledig in de schaduw? En wat voor grondsoort ligt er in uw tuin? U kunt het allemaal eenvoudig op de website aangeven voor een persoonlijk advies.

De tuin bijhouden toch te veel werk? Wij doen het met plezier voor u.


Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief met oneindig veel tuininspiratie!