Meer voor tuinen - Banner

Krijg gratis advies op onze inloopdag vol tuininspiratie

Bent u op zoek naar tuininspiratie voor een renovatie of geheel nieuwe tuin? De tuinen van Abrahams Hoveniers spreken de verbeelding direct aan. Op 12 maart 2016 geven wij een kijkje in de keuken. Kom in het tuincentrum kijken naar de laatste trends voor het nieuwe seizoen of aankleding voor uw balkon. Wij staan bovendien klaar om u vrijblijvend tuinadvies te geven. 

Schakel onze tuinontwerper in voor al uw plannen

Om al uw tuinideeën concreet te maken is het belangrijk een tuinontwerp te maken. Abrahams Hoveniers gaat graag een oriënterend gesprek met u aan om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken. Wat denkt u bijvoorbeeld van een wellness tuin die compleet gericht is op ontspannen? Of misschien bent u wel op zoek naar een mediterrane tuin waar het elke dag voelt alsof het zomer is. Wij luisteren aandachtig naar al uw wensen om zo tot een tuinontwerp te komen dat optimaal bij u past. Hierbij is aan alle facetten gedacht, van bestrating tot onderhoudsvriendelijkheid. Om snel te kunnen schakelen is Bolenius Diessen ook op de open dag aanwezig met verschillende soorten buitenmeubels.

Fris uw huidige tuin op met een renovatie

Natuurlijk hoeft u niet altijd voor een compleet nieuwe tuin te gaan. Met een tuinrenovatie behoudt u de elementen waar u blij mee bent, maar geeft u uw tuin wel een grondige opknapbeurt. Denk hierbij aan het verwijderen van dode of woekerende beplanting of het herstellen van bestrating en schuttingen. Het grote voordeel van een tuinrenovatie is dat u werkt met oudere beplanting, waardoor u geen jaren hoeft te wachten tot uw tuin in bloei staat. U heeft direct resultaat

Tuininspiratie voor uw balkon

Tover uw balkon om in een echte stadstuin met diverse beplanting en aankleding. Creëer optisch meer ruimte door verticaal te tuinieren. Een mooie plantenwand is de optimale toevoeging voor uw balkon of dakterras. Wij zetten diverse opstellingen met tuininspiratie voor u klaar, zodat u in een oogopslag ziet wat er allemaal mogelijk is. Bekijk diverse plantenbakken, potten, beelden en kruiden om tot nieuwe ideeën te komen. Bovendien is Multimate Hilvarenbeek aanwezig met diverse handige en moderne windschermen. Ideaal om regen, wind en tocht tegen te gaan. Daarnaast is het de perfecte afscherming voor de zon als u lekker in de schaduw wilt zitten.

Bezoek onze open dag in het tuincentrum aan de Hakvoortseweg 17 in Biest-Houtakker op 12 maart 2016 tussen 10:00 en 17:00 uur.