Zwemvijver Breda

Bent u op zoek naar een zwemvijver in Breda? Velen dromen van een zwembad in de tuin, maar vaak wordt vergeten dat een zwemvijver veel mooier en bovendien nog goedkoper ook is. Een zwemvijver combineert het beste van twee werelden: zwemgemak en een ongerepte natuurlijke omgeving. Een traditioneel zwembad is uiteraard erg prettig wanneer u verkoeling zoekt in de zomer, maar qua uitstraling en onderhoud scoort een zwembad veel lager dan een natuurlijke zwemvijver. Maak kennis met de ontwerper van Abrahams Hoveniers om de mogelijkheden te bespreken en alvast wat ideeën op te doen. We helpen u graag bij het realiseren van een prachtige zwemvijver in Breda en omstreken.

Zwemvijver door Abrahams Hoveniers

We integreren uw zwemvijver in Breda naadloos in uw bestaande tuin of een nieuw tuinontwerp. Een zwemvijver is opgebouwd uit twee delen. In het ene gedeelte kunt u zwemmen, zoals u normaal gesproken ook in een zwembad zou doen. Het andere deel is waar een zwemvijver zich onderscheidt van een normaal zwembad. Hier zorgen waterplanten voor een natuurlijke vorm van filtratie van het water. Met een waterpomp zorgt u ervoor dat het water gecirculeerd wordt en de waterplanten hun werk goed kunnen doen. Kenmerkend aan een zwemvijver is dat de planten aan de zijkanten na een tijdje op natuurlijke borders lijken, zo dichtbegroeid zijn ze. Als u in de zwemvijver in Breda zwemt zou u bijna denken dat u in de vrije natuur bent, in plaats van in uw eigen achtertuin. Een zwemvijver in Breda van Abrahams Hoveniers is de perfecte balans het genot van een luxe zwemvijver en de natuurlijke uitstraling van planten en water.
De onderstaande projecten realiseerden wij eerder voor klanten

Genieten in uw zwemvijver in Breda

Met een zwemvijver in uw tuin in Breda kunt u op een verantwoorde manier in uw tuin zwemmen. Door de verschillende soorten biologische filtersystemen die in het water aanwezig zijn, blijft het water minstens zo helder als in een zwembad. Maakt u zich ook geen zorgen over reacties van uw huid of ogen, want door het gebrek aan toegevoegde chemicaliën is het water mild voor u en voor de natuur. Met een zwemvijver kiest u dus voor een verantwoorde oplossing.

Heldere lijnen en originaliteit

Abrahams Hoveniers staat voor heldere lijnen, krachtige eenvoud en originaliteit in de tuin. Wij zijn van mening dat een zwemvijver in Breda symbool staat voor deze uitgangspunten. Een zwemvijver hoeft namelijk niet uitgebreid of ingewikkeld te zijn. Het is een natuurlijk concept met een prachtige uitstraling en kan iedere tuin omtoveren tot een absolute droomtuin. Het is dan ook begrijpelijk dat onze ontwerpers graag de opdracht krijgen om een zwemvijver in de tuin te mogen tekenen.

Interesse? Neem direct contact met ons op

Voor een zwemvijver in Breda maken we gebruik van al het goede dat de natuur ons te bieden heeft. U kunt overigens ook kiezen voor het toevoegen van vissen aan uw zwemvijver in Breda. We informeren u graag over de verschillende vissoorten die graag met u zwemmen. Kunt u niet wachten om een duik te nemen in uw eigen zwemvijver? Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl