Zwemvijver Eindhoven

De kracht van een natuurlijk waterbassin, gecombineerd met de luxe van een zwembad in uw eigen tuin. Onmogelijk? Welnee. Met een zwemvijver voor uw woning in Eindhoven of omgeving ervaart u zelf deze unieke combinatie. Heerlijk baantjes trekken in uw vijver en ’s avonds genieten van uw tuin op een vlonder; wij maken het mogelijk in onze zwemvijvers voor Eindhoven of omgeving. Benieuwd naar onze ontwerpen en wilt u zelf deze unieke combinatie ervaren? Op deze pagina vertellen wij u er graag meer over. Maak kennis met de mooiste zwemvijvers met eigentijdse ontwerpen door onze eigen ontwerpers.

Zwemvijver Eindhoven door Abrahams Hoveniers

In uw zwemvijver voor Eindhoven of omstreken worden natuur en luxe gecombineerd. Het is een populaire, moderne optie die dient als vervanging van het klassieke zwembad in de tuin. In een onderhoudsvriendelijke zwemvijver voor Eindhoven kunt u tijdens warme zomerdagen een heerlijke duik nemen, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over de waterkwaliteit. Het water wordt op een natuurlijke wijze gefilterd. Die taak wordt grotendeels overgenomen door een deel met waterplanten aan de rand van het bassin. Deze planten zuiveren het water. In een ander deel van de vijver passen wij een pomp toe die zorgt voor een goede watercirculatie. U heeft dus hoge kwaliteit zwemwater in uw eigen achtertuin, zonder dat er gebruik wordt gemaakt van chloor of andere schoonmaakmiddelen.
De onderstaande projecten realiseerden wij eerder voor klanten

Ervaar de voordelen een zwemvijver zelf

Rondom de zwemvijver kunnen wij in ons ontwerp plek bieden aan diverse (water)planten, zoals rietsoorten of grassen en andere planten. Wij laten het ontwerp op een natuurlijke manier samensmelten met de rest van uw tuin. We letten ook op natuurlijke vormen en materialen. Onze vijvers kunnen ook gecombineerd worden met een vlonder van hout, beton of natuursteen. Een prettige plek om in de zomer te zonnen of om vrienden uit te nodigen voor een borrel of diner. Maak van uw vijver dé centrale plek van uw tuin. Omdat wij werken met unieke ontwerpen, heeft u een uniek en origineel ontwerp in uw tuin. En vraagt de vijver om weinig onderhoud.

Laat de natuur in uw tuin toe

Het water van een zwemvijver wordt dus automatisch ververst en rondgepompt zodat het in beweging blijft. Hierdoor is het water niet alleen zuiver om in te zwemmen, maar kunt u er ook vissen in laten zwemmen. Die zorgen er bovendien voor dat het water vrij is van (muggen)larven en andere waterinsecten. Een geheel natuurlijke manier van waterzuivering dus. Wilt u graag spelen met de ruimte of details? Het is ook mogelijk om iets extra’s aan de vijver toe te voegen. Denk aan een rustig kabbelende fontein, watergoten of een mooie rotspartij.

Abrahams Hoveniers: van ontwerp tot realisatie

In de zwemvijvers in onze ontwerpen smelten natuur en zorgeloos genieten volledig samen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze natuurlijkvriendelijke variant van een zwembad? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvend gesprek aan met een van onze ontwerpers. Wij laten u de mogelijkheden bekijken en gaan vervolgens graag voor u en uw tuin aan de slag. Wij verzorgen zowel het ontwerp als de volledige realisatie van uw zwemvijver.

telefoon: 013 505 2489
e-mail: info@janabrahams.nl